Διαγωνισμοί : Διπλή αγωνιστική στην Εuroleague με έπαθλο

Bet Blogger Διαγωνισμός Προβλέψεων
diagonismos-tipster

Μπαίνουμε σε δύσκολη εβδομάδα για τις ομάδες στην Euroleague μιας και υπάρχει Διπλή Αγωνιστική 8η & 9η αγωνιστική), οπότε για τις επόμενες 4 ημέρες θα υπάρχει πλούσια δράση. Τα ματσάκια είναι έτοιμα και περιμένουν τις προβλέψεις σας, με 4 αγώνες την ημέρα αρχής γενομένης από σήμερα Τρίτη 20/11 και ώρα 7 μ.μ. έως και την Παρασκευή 23/11 και ώρα 10 μ.μ.

Αυτήν την εβδομάδα θα δοθεί και έπαθλο ένα Διπλό Εισιτήριο για αγώνα της Ελληνικής Basket League, στον παίχτη που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς στο άθροισμα των δύο Αγωνιστικών, δηλαδή 8ης και 9ης. Συνεπώς θα χρειαστεί αρκετή μελέτη και για τις 16 αναμετρήσεις προκειμένου κάποιος να φτάσει στην κορυφή και να κερδίσει το συγκεκριμένο δώρο.

Οπότε συνδεθείτε έγκαιρα στο λογαριασμό σας και δώστε προγνωστικό για όλους τους αγώνες προκειμένου να βελτιώσετε τη θέση σας στη συνολική βαθμολογία αλλά και φυσικά να προβλέψετε σωστά τα ματς της ”διαβολοβδομάδας” που ακολουθεί και να κερδίσετε το διπλό Εισιτήριο.

  • Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και θα χρειαστούμε Αριθμό Ταυτότητας ή Διαβατηρίου καθώς και Α.Μ.Κ.Α. για την έκδοσή τους.
  •  
  • Στα έπαθλα Αγωνιστικής παίρνουν μέρος μόνο οι παίχτες των διαγωνισμών με συμμετοχή και όχι οι παίχτες που παίζουν δωρεάν

 

Καλή επιτυχία και καλές προβλέψεις!!