Διαγωνισμοί : Παράταση Εγγραφών – Συνδρομών

Bet Blogger Διαγωνισμός Προβλέψεων
diagonismos-tipster

Καλησπέρα φίλοι και φίλες, ήδη από σήμερα μπορείτε να δείτε τις δύο ξεχωριστές βαθμολογίες για τους Διαγωνισμούς με όσους έχουν πληρώσει συνδρομή αλλά και όσους θα παίξουν δωρεάν τόσο για το Champions League όσο και για τη Euroleague.

Επειδή κάποιοι φίλοι μας πρότειναν να δώσουμε μία εβδομάδα παράταση για τις εγγραφές λόγω του ότι βρισκόμαστε στα τέλη του μήνα, ενημερώνουμε ότι θα μπορεί κάποιος να πληρώσει για την εγγραφή του μέχρι την επόμενη Πέμπτη 1/11 έως και την έναρξη των αγώνων της Euroleague.

Μετά το οριστικό τέλος των εγγραφών θα ανακοινώσουμε τα τελικά έπαθλα των 2 Διαγωνισμών. Και φυσικά μην ξεχνάτε ότι για τους παίχτες που θα πληρώσουν για τη συμμετοχή τους θα υπάρξουν πολλές αγωνιστικές που θα διεκδικήσουν έπαθλα, οπότε και αρκετές ευκαιρίες για δώρα.

Απόψε ξεκινάει και η 4η Αγωνιστική της Euroleague, συνεπώς συνδεθείτε έγκαιρα στο λογαριασμό σας και δώστε τις προβλέψεις σας για όλα τα ματσάκια. Υπάρχουν 5 παιχνίδια σήμερα με το πρώτο να ξεκινάει στις 8:30 μ.μ., ενώ τα υπόλοιπα 3 είναι αύριο με το πρώτο να ξεκινάει στις 8:15 μ.μ.

 

Καλή επιτυχία και καλές προβλέψεις!!