Διαγωνισμοί : 3η αγωνιστική Champions League & 4η Euroleague

Bet Blogger Διαγωνισμός Προβλέψεων
diagonismos-tipster

Υπάρχει πλήρης δράση αυτήν την εβδομάδα στους 2 Διαγωνισμούς μας, καθώς Τρίτη και Τετάρτη διεξάγεται η 3η Αγωνιστική του Champions League ενώ Πέμπτη και Παρασκευή η 4η Αγωνιστική της Euroleague.

Υπενθυμίζουμε ότι αύριο Τρίτη 23/10 και μέχρι την έναρξη των αγώνων του Champions League είναι η καταληκτική ημερομηνία για όσους παίχτες επιθυμούν να πληρώσουν για τη συμμετοχή τους (μέσω email μία κάρτα Paysafe των 10 ευρώ).

Εν συνεχεία και μετά την ολοκλήρωση των συμμετοχών θα υπάρχει ξεχωριστή βαθμολογία για τους διαγωνισμούς με συμμετοχή και τους δωρεάν διαγωνισμούς. Στους δωρεάν διαγωνισμούς θα συμμετέχουν όλοι οι παίχτες, ανεξάρτητα αν έχουν πληρώσει ή όχι για τη συμμετοχή τους.

Τονίζουμε ότι όλο το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις συμμετοχές συν ένα ποσό που θα διατεθεί από εμάς θα δοθούν ως έπαθλα στους νικητές, και τα έπαθλα για τους διαγωνισμούς με συμμετοχή θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδος.

Επίσης οι παίχτες που θα πληρώσουν για τη συμμετοχή τους θα διεκδικούν και τα έπαθλα αγωνιστικής που θα δίνονται σε τακτικά διαστήματα από εμάς. Σε αυτά δε θα παίρνουν μέρος οι παίχτες που συμμετέχουν στο δωρεάν διαγωνισμό.

Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση!!!

Καλή επιτυχία και καλές προβλέψεις!!