Διαγωνισμοί : Τα έπαθλα της 2η Αγωνιστικής Champions League

Bet Blogger Διαγωνισμός Προβλέψεων
diagonismos-tipster

Ξεκινάει απόψε η 2η Αγωνιστική του Champions League και τα ματσάκια είναι έτοιμα και περιμένουν τις προβλέψεις σας. Προσοχή στις ώρες γιατί από φέτος δύο αγώνες διεξάγονται στις 7:55 μ.μ. και οι υπόλοιποι στις 10 μ.μ. Δύο έπαθλα θα δοθούν απόψε ως εξής:

  • ο 1ος στη συνολική βαθμολογία (1η και 2η αγωνιστική) θα κερδίσει μία δωρεάν συμμετοχή για τους φετινούς διαγωνισμούς.
  • ο 1ος στη βαθμολογία της 2ης Αγωνιστικής (ο παίχτης που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους στα παιχνίδια της 2ης Αγωνιστικής) θα κερδίσει επίσης μία δωρεάν συμμετοχή για τους φετινούς διαγωνισμούς.

Υπενθυμίζουμε ότι οι υπόλοιποι παίχτες θα χρειαστεί να μας στείλουν μέσω email τον κωδικό μιας έγκυρης κάρτας Paysafe αξίας 10 ευρώ μέχρι τις 22 Οκτωβρίου όταν και ξεκινάει η 3η Αγωνιστική του Champions League, προκειμένου να συμμετάσχουν στους 2 Διαγωνισμούς μας με συμμετοχή. Εφόσον δε γίνει αυτό θα συνεχίσουν να παίζουν στους 2 Δωρεάν Διαγωνισμούς, τα έπαθλα των οποίων έχουν ήδη ανακοινωθεί και μπορεί να τα δει κανείς στη στήλη ‘ΈΠΑΘΛΑ’ στο site των διαγωνισμών.

Διευκρινίζουμε ότι με μία Paysafe των 10 ευρώ συμμετέχει κάποιος και στους 2 Διαγωνισμούς (Champions League και Euroleague), ενώ τα έπαθλα των Διαγωνισμών με συμμετοχή θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη των εγγραφών (22 Οκτωβρίου). Υπενθυμίζουμε ότι όλο το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις συμμετοχές συν ένα σεβαστό ποσό απο τη μεριά μας θα μοιραστεί στους νικητές (περίπου όπως μοιράζονται τα ποσά σε ένα τουρνουά πόκερ). Γι’ αυτό και δεν είναι δυνατόν να ανακοινωθούν από τώρα τα έπαθλα. Λογικό είναι όσες περισσότερες συμμετοχές υπάρχουν τόσο μεγαλύτερα ποσά θα μοιραστούν οι νικητές.

Οπότε μείνετε συντονισμένοι, δώστε έγκαιρα τα προγνωστικά σας, εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας και απολαύστε δύο συναρπαστικούς διαγωνισμούς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής θα εμφανίζονται οι δύο ξεχωριστές βαθμολογίες, δηλαδή των δωρεάν διαγωνισμών και των διαγωνισμών με συμμετοχή, όπου θα εμφανίζονται μόνο οι παίχτες που θα μας έχουν στείλει μία έγκυρη Paysafe των 10 ευρώ.

Καλή επιτυχία και καλές προβλέψεις!!