Διαγωνισμός Champions League : 2η αγωνιστική και τα δώρα ξεκινάνε

Bet Blogger Διαγωνισμός Προβλέψεων
Διαγωνισμός Euroleague

Ο διαγωνισμός προβλέψεων για το Champions League συνεχίζεται με την 2η αγωνιστική και φυσικά η μελέτη των παιχτών για την σωστή πρόβλεψη θα κορυφωθεί μέχρι την ερχόμενη Τρίτη. Από αυτήν την αγωνιστική ξεκινάνε και τα δώρα του διαγωνισμού που θα κάνουν σίγουρα τον ανταγωνισμό ακόμη μεγαλύτερο.

  • Συγκεκριμένα ο παίχτης που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία τη 2η αγωνιστική (26 και 27 Σεπτεμβρίου) θα αναδειχθεί νικητής αγωνιστικής και θα κερδίσει μία Paysafe των 10 ευρώ!!
  • Και εν συνεχεία ο παίχτης που θα προηγείται στη βαθμολογία κατά το τέλος του πρώτου γύρου (δηλαδή μετά την ολοκλήρωση και της 3ης αγωνιστικής) θα κερδίσει μία Paysafe των 20 ευρώ!!.
  • Ενώ αντίστοιχα ο δεύτερος της βαθμολογίας θα κερδίσει μία Paysafe των 10 ευρώ!!

Αν δεν έχετε κάνει ακόμη εγγραφή, μπορείτε μέχρι την Τρίτη στις 21:45 να κάνετε την εγγραφή σας και να διεκδικήσετε τα πρώτα δώρα του διαγωνισμού. Εξάλλου ο πρωτοποριακός τρόπος βαθμολόγησης επιτρέπει σε όλους του παίχτες να αναδειχθούν νικητές, ανεξάρτητα σε ποια θέση βρίσκονται και αν έκαναν καθυστερημένα την εγγραφή τους. Το μόνο που αρκεί είναι να κάνουν τις σωστές προβλέψεις και φυσικά να καταβάλλουν τους υπόλοιπους παίχτες. 

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!!