Διαγωνισμός Champions League : κρίσιμη η 4η αγωνιστική και Paysafe €10 στο νικητή

Bet Blogger Διαγωνισμός Προβλέψεων
Διαγωνισμός Euroleague

Το διήμερο 31/10 και 1/11 διεξάγεται η 4η αγωνιστική του Champions League και σίγουρα τα πράγματα περνάνε σε μια κρίσιμη καμπή όσον αφορά την πρόκριση των ομάδων. Συνεπώς η πρόβλεψη των αποτελεσμάτων αποκτά ιδιαίτερη δυσκολία και για να επιβραβεύσουμε τον παίχτη που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στους 16 αγώνες αυτής της αγωνιστικής, θα δοθεί ως έπαθλο μία Paysafe των 10 ευρώ.

Οι αγώνες την Τρίτη ξεκινάνε όλοι στις 9:45 μ.μ., ενώ την Τετάρτη υπάρχει ένα ματς που ξεκινάει νωρίτερα στις 7 μ.μ. και τα υπόλοιπα παιχνίδια κλασικά στις 9:45 μ.μ. Οπότε συνδεθείτε έγκαιρα στο λογαριασμό σας και δώστε τα προγνωστικά σας, προκειμένου να είστε εσείς που θα κερδίσετε το έπαθλο της αγωνιστικής. Το ίδιο μπορούν να κάνουν και παίχτες που θέλουν τώρα να κάνουν την εγγραφή τους και να ζήσουν από κοντά την αγωνία αλλά και το σασπένς του διαγωνισμού.

Με το πέρας και της 4ης αγωνιστικής θα ανακοινώσουμε και τα δώρα που αφορούν τους νικητές της πρώτης φάσης των ομίλων. Οπότε βάλτε τα δυνατά σας και ακολουθείστε το ένστικτο και τη στρατηγική σας, προκειμένου να βρεθείτε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!!

Team bet-on-arme.com