Διαγωνισμός Champions League : Ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική

Bet Blogger Διαγωνισμός Προβλέψεων
Διαγωνισμός Euroleague

Μετά και την ολοκλήρωση των χθεσινών αναμετρήσεων για το Champions League είχαμε την ανάδειξη της πρώτης νικήτριας του διαγωνισμού. Συγκεκριμένα η elenity συγκέντρωσε 339 πόντους στους 16 αγώνες της 2ης αγωνιστικής και έβαλε τα ”γυαλιά” στους άντρες ανταγωνιστές της, κερδίζοντας εκείνη την Paysafe των 10 ευρώ και αποδεικνύοντας ότι η πρόβλεψη είναι λέξη γένους θηλυκού.

Βέβαια στη συνολική βαθμολογία τα πράγματα είναι διαφορετικά με τον Corleone87 να έχει αποκτήσει διαφορά από τον δεύτερο maoulis και φυσικά να έχει το προβάδισμα για το έπαθλο του πρώτου γύρου των ομίλων. Όμως καμία διαφορά δεν εξασφαλίζει την πρωτιά και θα χρειαστεί να συνεχιστούν οι σωστές προβλέψεις σε νικητή αλλά και σε διαφορά τερμάτων προκειμένου κάποιος παίχτης να παραμείνει στην κορυφή. 

Μην ξεχνάτε μετά και την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής ο παίχτης που θα προηγείται στη συνολική βαθμολογία θα κερδίσει μία Paysafe των 20 ευρώ, ενώ ο 2ος της βαθμολογίας θα κερδίσει μία Paysafe των 10 ευρώ. Όλα μπορεί να ανατραπούν ακόμη κι αν καποιος δώσει για πρώτη φορά τις προβλέψεις του την 3η αγωνιστική. Ραντεβού λοιπόν το διήμερο 17-18 Οκτωβρίου με το σασπένς να παραμένει στα ”κόκκινα”.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!!