Διαγωνισμός Champions League : ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων

Bet Blogger Διαγωνισμός Προβλέψεων
Διαγωνισμός Euroleague

Ολοκληρώθηκε χτες η φάση των ομίλων του Champions League και ταυτόχρονα και η πρώτη φάση για το διαγωνισμό του bet-on-arme.com, όπου πραγματικά δόθηκε τρομερή μάχη από τους παίχτες προκειμένου να πάρουν τα δώρα. Και στην κορυφή, και στις θέσεις 4-10, αλλά και στο νικητή της 6ης Αγωνιστικής οι διαφορές ήταν πολύ μικρές και ουσιαστικά όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, σε ένα γκολ υπέρ ή αντίστοιχα σε ένα γκολ κατά. 

Οι νικητές όπως προέκυψαν από την τελική βαθμολογία είναι οι εξής:

  • 1ος στη συνολική βαθμολογία αναδείχθηκε ο amanteous6 με 2368 βαθμούς και κερδίζει ένα διπλό εισιτήριο για αγώνα της Superleague (αφορά εντός έδρας αγώνα ενός εκ των Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Αστέρα Τρίπολης)* καθώς και μία Paysafe των 10 ευρώ
  • 2ος στη συνολική βαθμολογία αναδείχθηκε ο brasil1205 με 2346 βαθμούς και κερδίζει ένα διπλό εισιτήριο για αγώνα της Superleague (αφορά εντός έδρας αγώνα ενός εκ των Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Αστέρα Τρίπολης)*
  • 3ος στη συνολική βαθμολογία αναδείχθηκε ο Empire με 2327 βαθμούς και κερδίζει ένα διπλό εισιτήριο για αγώνα της Superleague (αφορά εντός έδρας αγώνα ενός εκ των Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Αστέρα Τρίπολης)*
  • 4ος στη συνολική βαθμολογία αναδείχθηκε ο capitano με 2065 βαθμούς και κερδίζει μία Paysafe των 10 ευρώ
  • 5ος στη συνολική βαθμολογία αναδείχθηκε ο arianara με 2012 βαθμούς και κερδίζει μία Paysafe των 10 ευρώ
  • 6ος στη συνολική βαθμολογία αναδείχθηκε ο Xatzis1974 με 1980 βαθμούς και κερδίζει μία Paysafe των 10 ευρώ
  • 7ος στη συνολική βαθμολογία αναδείχθηκε ο edafoboukeros70 με 1946 βαθμούς και κερδίζει μία Paysafe των 10 ευρώ
  • 8ος στη συνολική βαθμολογία αναδείχθηκε ο Kardasi77 με 1916 βαθμούς και κερδίζει μία Paysafe των 10 ευρώ
  • 9ος στη συνολική βαθμολογία αναδείχθηκε ο asvestis με 1915 βαθμούς και κερδίζει μία Paysafe των 10 ευρώ
  • 10ος στη συνολική βαθμολογία αναδείχθηκε ο zacharias21 με 1902 βαθμούς και κερδίζει μία Paysafe των 10 ευρώ

 

Όσον αφορά το νικητή της 6ης Αγωνιστικής, η οποία ήταν και αρκετά δύσκολη σε πρόβλεψη, είχαμε μια πολύ σκληρή μάχη με πολλές ανατροπές στο φινάλε και τελικό νικητή τον sagiakos που συγκέντρωσε 818 βαθμούς, δύο μόλις περισσότερους από τον Empire που ήταν δεύτερος με 816 βαθμούς.

Ο  sagiakos κερδίζει μία Paysafe των 20 ευρώ, έπαθλο που είχε οριστεί για το νικητή της 6ης Αγωνιστικής.

 

 

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες για την προσπάθειά τους, και φυσικά στους νικητές που κατάφεραν και ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους καθόλη τη διάρκεια της φάσης των ομίλων. Ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί το Φλεβάρη με τη φάση των 16′ και φυσικά θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι και το μεγάλο τελικό στο Κίεβο.

Οι νικητές θα παραλάβουν μέσω email τα έπαθλά τους, όπου θα γίνει και η συνεννόηση με του 3 πρώτους για την ομάδα της Superleague την οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

*η επιλογή του αγώνα θα γίνει σε συνεννόηση με τους νικητές, ενώ για την έκδοση των εισιτηρίων απαιτείται Ονοματεπώνυμο, Αριθμός Ταυτότητας ή Διαβατηρίου και αριθμός Α.Μ.Κ.Α.