Διαγωνισμός Champions League : ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος

Bet Blogger Διαγωνισμός Προβλέψεων
Διαγωνισμός Euroleague

Ολοκληρώθηκε χτες ο πρώτος γύρος του Champions League και ταυτόχρονα έχουμε και τους 2 νικητές για το διαγωνισμό μας. Η μάχη ήταν συναρπαστική και λίγο έλειψε να έχουμε ολικές ανατροπές, μιας και πολλοί παίχτες κατάφεραν και πήραν αρκετούς πόντους σε κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια και διεκδίκησαν τις δύο πρώτες θέσεις.

Παρ’ όλ’ αυτά ο Corleone87 κατάφερε και άντεξε την πίεση από διαφορετικούς παίχτες κατά τη διάρκεια των 3 πρώτων αγωνιστικών και τερμάτισε τελικά στην 1η θέση με 812 βαθμούς και κέρδισε μία Paysafe των 20 ευρώ. Δεύτερος τελικά τερμάτισε ο zacharias21, ο οποίος ενώ δε βρίσκόταν τόσο ψηλά στη βαθμολογία κατάφερε και αναρριχήθηκε στη 2η θέση με 798 βαθμούς, εκμεταλλευόμενος εκτός των άλλων την πρόβλεψή του στον αγώνα ΤΣΣΚΑ – Βασιλεία, όπου ήταν κι ο μοναδικός που βρήκε τη νίκη των Ελβετών με 2 γκολ διαφορά και κέρδισε παράλληλα μία Paysafe των 10 ευρώ.

Άξιο αναφοράς είναι ότι 3ος τερμάτισε ο amanteous6, ο οποίος μόλις την 3η αγωνιστική έκανε την εγγραφή του και έδωσε για πρώτη φορά τα προγνωστικά του και λίγο έλλειψε χάρις στις επιτυχημένες επιλογές του να κερδίσει ένα από τα δύο έπαθλα. Επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο αυτό που τονίζουμε από την αρχή του διαγωνισμού, ότι οι ανατροπές θα είναι μεγάλες και ότι ανεξάρτητα από τη βαθμολογική θέση του καθενός, είναι δυνατόν στο τέλος να καταφέρει να κερδίσει. Κι αυτό γιατί ο τρόπος βαθμολόγησης είναι τέτοιος που δεν αρκεί κάποιος να έχει σωστή πρόβλεψη αλλά θα πρέπει να κερδίσει και όσο το δυνατόν περισσότερους αντιπάλους, προκειμένου να πάρει μεγαλύτερη βαθμολογία. Επομένως η στρατηγική και η έμπνευση παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Συγχαρητήρια στους νικητές και καλή επιτυχία στους υπόλοιπους στη συνέχεια του διαγωνισμού. Ακολουθούν και άλλα δώρα και όλοι μπορούν να τα διεκδικήσουν!!