Διαγωνισμος Euroleague : Διπλή αγωνιστική με έπαθλο paysafe

Bet Blogger Διαγωνισμός Προβλέψεων
diagonismos-tipster

Τετραήμερο φωτιά ξεκινάει απόψε για τη Euroleague, μιας και αυτήν την εβδομάδα υπάρχει διπλή αγωνιστική και φυσικά τα πράγματα αγριεύουν λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου γύρου του ενιαίου ομίλου. Και για το διαγωνισμό μας ισχύουν πάνω-κάτω τα ίδια πράγματα μιας και η μάχη της βαθμολογίας είναι συναρπαστική και τίποτα δεν έχει κριθεί όσον αφορά την τελική κατάταξη της πρώτης φάσης.

Έπαθλο Αγωνιστικής

Τα ματσάκια της 13ης και της 14ης Αγωνιστικής είναι έτοιμα και περιμένουν τις προβλέψεις σας. Από σήμερα Τρίτη 18/12 έως και την Παρασκευή 21/12 υπάρχουν καθημερινά 4 αναμετρήσεις με παιχνίδια αρκετά οριακά, οπότε θα χρειαστεί αρκετή έμπνευση για να προβλέψει κανείς το νικητή. Γι’ αυτό και θα δοθεί έπαθλο μία Paysafe των 10 ευρώ στον παίχτη που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στο άθροισμα των δύο αυτών αγωνιστικών δηλαδή και για τα 16 παιχνίδια αυτής της εβδομάδας (ισχύει μόνο για το διαγωνισμό με συμμετοχή).

Συνεπώς συνδεθείτε έγκαιρα στο λογαριασμό σας και δώστε προγνωστικό για όλα τα παιχνίδια προκειμένου να διεκδικήσετε το έπαθλο της Αγωνιστικής αλλά φυσικά και για να βελτιώσετε τη θέση σας στη βαθμολογία μιας και πλησιάζουν τα έπαθλα για την Πρώτη Φάση του διαγωνισμού μας.

 

Καλή επιτυχία και καλές προβλέψεις!!