Διαγωνισμός Euroleague : ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική

Bet Blogger Διαγωνισμός Προβλέψεων
Διαγωνισμός Euroleague

Η δεύτερη αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε χτες το βράδυ όπου σε γενικές γραμμές είχαμε φυσιολογικά αποτελέσματα, αν εξαιρέσει κανείς την ήττα της Μπαρτσελόνα στον Ερυθρό Αστέρα, αν και οι Σέρβοι διαθέτουν καυτή έδρα και είναι δύσκολο για οποιονδήποτε αντίπαλο να φύγει με το ”ροζ” φύλλο αγώνα. Οπότε και από πλευράς του διαγωνισμού ήταν το ματς που έδωσε τους περισσότερους πόντους στους παίχτες που το πρόβλεψαν, ενώ δεύτερο σε απόδοση ήταν η διαφορά πόντων στην ευρείας νίκη της Ρεάλ επί της ΤΣΣΚΑ.

Στη βαθμολογία ο leyteris εξακολουθεί να προηγείται με 531 πόντους, αυξάνοντας μάλιστα και τη διαφορά από τον 2ο που γι’ αυτήν την αγωνιστική είναι οριακά ο Corleone87 με 315 πόντους. 

 

Την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε διπλή αγωνιστική, οπότε υπάρχει δράση από την Τρίτη 24/10 έως και την Παρασκυεή 27/10 με τέσσερις αγώνες κάθε ημέρα. Οι αγώνες θα είναι διαθέσιμοι από αύριο και μην ξεχάσετε να εισέλθετε στο λογαριασμό σας και να δώσετε τα προγνωστικά σας.

Και όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές, μπορείτε ακόμη και σήμερα να κάνετε την εγγραφή σας και να διεκδικήσετε τα δώρα που θα υπάρχουν καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά φυσικά να μοιραστείτε και το σασπένς με τους υπόλοιπους παίχτες. Ακόμη είναι πολύ νωρίς και ο τρόπος βαθμολόγησης υπόσχεται πολλές ανατροπές, άσχετα αν κάποιος δεν έδωσε προγνωστικό για τις δύο πρώτες αγωνιστικές ή γενικότερα δεν έχει συγκεντρώσει ακόμη πολλούς πόντους.

Team bet-on-arme.com