Διαγωνισμός Euroleague : ολοκληρώθηκε η διπλή αγωνιστική

Bet Blogger Διαγωνισμός Προβλέψεων
Διαγωνισμός Euroleague

Η διπλή αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε με μια εκπληκτική νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρ με τρίποντο στο φινάλε του αγώνα, αλλά και με κάποιες επιβλητικές νίκες αρκετών ομάδων που επιβεβαίωσαν έτσι τον τίτλο του φαβορί. Στο διαγωνισμό μας εξακολουθεί να προηγείται στη βαθμολογία ο leyteris με 720 πόντους, με τον Corleone87 να παραμένει στη 2η θέση με 676 πόντους, μειώνοντας αρκετά τη διαφορά που τους χώριζε την προηγούμενη εβδομάδα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετοί παίχτες που παραμονεύουν, αυξάνοντας έτσι τον ανταγωνισμό και αναμένεται στη συνέχεια σκληρή μάχη.

Την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί η 5η αγωνιστική για τη διοργάνωση, σε μια εβδομάδα που έχουμε εξάλλου και την 4η αγωνιστική για το Champions League, οπότε αναμένεται να υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για όλους τους παίχτες.

Και όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές, μπορείτε ακόμη και σήμερα να κάνετε την εγγραφή σας και να διεκδικήσετε τα δώρα που θα υπάρχουν καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά φυσικά να μοιραστείτε και το σασπένς με τους υπόλοιπους παίχτες. Ακόμη είναι πολύ νωρίς και ο τρόπος βαθμολόγησης υπόσχεται πολλές ανατροπές, κάτι που ήδη έχουν αντιληφθεί οι περισσότεροι παίχτες και πολλοί από αυτούς έχουν διαφοροποιήσει τη στρατηγική τους.

Team bet-on-arme.com