Διαγωνισμός Euroleague : ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική

Bet Blogger Διαγωνισμός Προβλέψεων
Διαγωνισμός Euroleague

Η 6η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε χτες με τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και ταυτόχρονα είχαμε για τον διαγωνισμό μας τα πρώτα δώρα όσον αφορά τη Euroleague, με το νέο σύστημα βαθμολόγησης το οποίο επιβεβαίωσε από την πρώτη κιόλας αγωνιστική ότι είναι πολύ πιο αντικειμενικό από το προηγούμενο και υπόσχεται πολύ σασπένς και ανατροπές. Όσον αφορά τη συνολική βαθμολογία ο leyteris παρέμεινε για μία ακόμη εβδομάδα στην 1η θέση με 949 βαθμούς και δικαιωματικά κέρδισε την Paysafe των 10 ευρώ. Δεύτερος είναι πλέον ο Corleone87 με 879 βαθμούς, ενώ στην τρίτη θέση πέρασε ο NIKMAN1982 με 869 βαθμούς.

 

Όσον αφορά τη βαθμολογία της 6ης Αγωνιστικής είχαμε πραγματικά συναρπαστική μάχη, με τον NIKMAN1982 να καταφέρνει τελικά να κερδίζει τους υπόλοιπους παίχτες συγκεντρώνοντας 456 βαθμούς, μόλις 32 περισσότερους από τον δεύτερο notorius21. Ο νικητής είχε 6 σωστές επιλογές στους 8 αγώνες, ενώ σε δύο από αυτούς βρήκε και το σωστή διαφορά πόντων, κάτι που οριακά του χάρισε την  1η θέση και φυσικά μία Paysafe των 10 ευρώ.

Την επόμενη εβδομάδα έχουμε διπλή αγωνιστική, οπότε από την Τρίτη 14/11 έως και την Παρασκευή 17/11 θα υπάρχουν 4 αγώνες την ημέρα. Η πρόκληση είναι μεγάλη και όσον προχωράνε οι αγωνιστικές τόσο θα αυξάνονται και οι εκπλήξεις. Θα ακολουθήσουν και άλλα δώρα, οπότε παραμείνετε συντονισμένοι!!

Οι νικητές θα παραλάβουν μέσω e-mail τα έπαθλά τους. 

Team bet-on-arme.com