Διαγωνισμός Euroleague : ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική

Bet Blogger Διαγωνισμός Προβλέψεων
Διαγωνισμός Euroleague

Η πρώτη αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε χτες το βράδυ με τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού στη Μπαρτσελόνα. Στα υπόλοιπα 7 παιχνίδια είχαμε σχεδόν φυσιολογικά αποτελέσματα, αν εξαιρέσει κανείς την ήττα της Φενέρ στη Μάλαγα, αν και με την φυγή των Μπογκντάνοβιτς και Ούντο δύσκολα θα είναι η ομάδα του Ομπράντοβιτς στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.

Στον διαγωνισμό μας υπήρξαν 2 ματς που ουσιαστικά ξεχώρισαν από πλευράς πόντων για τους παίχτες, και αυτά ήταν η νίκη της Ρεάλ με 14 πόντους και η ήττα του Παναθηναϊκού με +16 πόντους. Τη διαφορά στο πρώτο παιχνίδι την βρήκε μόνο ο leyteris και πήρε 322 πόντους μόνο από αυτήν του την πρόβλεψη και φυσικά φιγουράρει πρώτος στη βαθμολογία, ενώ τη διαφορά στο δεύτερο παιχνίδι την βρήκαν δύο παίχτες, ο kfrantz και ο Corleone87  μοιράστηκαν απο 175 πόντους, οι οποίοι και βρίσκονται στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

 

Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για έναν διαγωνισμό μεταξύ των παιχτών όπου δεν υπάρχει σταθερή βαθμολογία για κάθε πρόβλεψη, αλλά ουσιαστικά κάποιος παίρνει τόσους περισσότερους πόντους ανάλογα με το πόσους παίχτες κατάφερε να κερδίσει. Οπότε αν κάποιος παίχτης είναι ο μοναδικός που έκανε σωστή πρόβλεψη για ένα ματς, τότε θα πάρει όλους τους πόντους που υπάρχουν στο ταμείο του συγκεκριμένου αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο ο διαγωνισμός γίνεται ιδιαίτερα συναρπαστικός και επιβραβεύει αυτούς που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν στις σωστές προβλέψεις σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Μπορείτε ακόμη και σήμερα να κάνετε την εγγραφή σας και να διεκδικήσετε τα δώρα που θα υπάρχουν καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και φυσικά να μοιραστείτε την αγωνία με τους υπόλοιπους. Ακόμη είναι πολύ νωρίς και ο τρόπος βαθμολόγησης υπόσχεται πολλές ανατροπές, άσχετα αν κάποιος δεν έδωσε προγνωστικό για την 1η αγωνιστική ή δεν τα πήγε καλά στους πρώτους αγώνες.

Team bet-on-arme.com