Διαγωνισμός Euroleague : τελική βαθμολογία

Bet Blogger Διαγωνισμός Προβλέψεων
Διαγωνισμός Euroleague

Ολοκληρώθηκε χτες το βράδυ η Euroleague με τη Ρεάλ να κερδίζει δίκαια το τρόπαιο και για 10η φορά στην ιστορία της την κορυφή της Ευρώπης. Ταυτόχρονα ολοκληρώθηκε και ο συναρπαστικός διαγωνισμός μας, ο οποίος είχε πολλές ανατροπές καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς με τελικό νικητή τον NIKMAN1982 ο οποίος άντεξε την πίεση πολλών αντιπάλων και επάξια κατέλαβε την 1η θέση, κερδίζοντας ταυτόχρονα και μία Paysafe αξίας 40€.

Δεύτερος τερμάτισε ο amanteous6 ο οποίος με αντεπίθεση στο τέλος λίγο έλλειψε να φτάσει και στην κορυφή, κερδίζοντας τελικά μία Paysafe αξίας 20€.

Τρίτος τερμάτισε ο leyteris ο οποίος ήταν σταθερός θα λέγαμε καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, παραμένοντας σχεδόν πάντα μέσα στην πρώτη δεκάδα και κέρδισε μία Paysafe αξίας 10€.

Τέταρτος τερμάτισε ο Empire ο οποίος φλέρταρε κάποιες αγωνιστικές με την πρώτη θέση, δεν άντεξε όμως την πίεση των αντιπάλων και κερδίζει μία Paysafe αξίας 10€.

Πέμπτος τερμάτισε ο mixalhs14 ο οποίος ήταν επίσης σταθερός καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς χωρίς να βρεθεί πολύ κοντά στην κορυφή αλλά πάντα κοντά στην πρώτη δεκάδα και κερδίζει μία Paysafe αξίας 10€.

Τέλος έκτος τερμάτισε ο Corleone87 ο οποίος είχε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα και σταδικά προσπέρασε αρκετούς αντιπάλους κατακτώντας τη θέση που έδινε το τελευταίο έπαθλο, μία Paysafe αξίας 10€.

Αναλυτικά η πρώτη δεκάδα της συνολικής βαθμολογίας είναι η εξής:

 

Όσον αφορά το νικητή στην ειδική βαθμολογία του Final Four, αυτός ήταν ο XlapatsaS ο οποίος πέτυχε το απόλυτο στους 4 αγώνες του Βελιγραδίου, καθώς σε όλα τα παιχνίδια έπιασε τόσο το νικητή όσο και την τελική διαφορά(!!) κερδίζοντας επάξια μία Paysafe αξίας 10€.

 

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές αλλά φυσικά και σε όλους τους παίχτες που πήραν μέρος σε αυτό το όμορφο ταξίδι. Ήταν μία αρκετά συναρπαστική μάχη με 15 διαφορετικούς παίχτες να λαμβάνουν έπαθλα καθόλη τη διάρκεια της σεζόν.  Δίνουμε μπασκετικό ραντεβού την ερχόμενη σεζόν με νέες προκλήσεις!!

Οι νικητές θα παραλάβουν μέσω e-mail τα έπαθλά τους. 

Team bet-on-arme.com