Διαγωνισμός Euroleague : η γιορτή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ ξεκινάει

Bet Blogger Διαγωνισμός Προβλέψεων
Διαγωνισμός Euroleague

ΣΟΥΠΕΡ Διαγωνισμός Euroleague

Η μεγάλη στιγμή για το μπάσκετ έφτασε και από την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου ξεκινάει και επίσημα η Euroleague. Και όπως σας είχαμε ήδη προαναγγείλει ξεκινάει ταυτόχρονα και ο Super Διαγωνισμός του bet-on-arme.com που υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις και ανατροπές καθ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν.

Οι αγώνες είναι πάρα πολλοί και όλες οι ομάδες θα δοκιμαστούν μεταξύ τους, με την πρόβλεψη ασφαλώς να είναι γρίφος για δυνατούς λύτες, αλλά ταυτόχρονα να ξεχωρίζει τους απλά καλούς από τους κορυφαίους Predictors. Ο Διαγωνισμός για την Euroleague θα μας συνοδέψει όλη τη χρονιά με αρκετά δώρα αλλά και εκπλήξεις.

Οι κανόνες του παιχνιδιού αλλά και ο τρόπος βαθμολόγησης είναι απλοί και παρόμοιοι με τον διαγωνισμό που ήδη τρέχει για το Champions League και μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά στη σελίδα του διαγωνισμού (κατηγορία “Βοήθεια”).

Οι παίχτες που ήδη έχουν κάνει εγγραφή για το Champions League δε χρειάζεται να κάνουν εκ νέου για την Euroleague, αλλά με τα ίδια στοιχεία (Όνομα Χρήστη και password) θα μπορούν να συμμετάσχουν και στη διοργάνωση του μπάσκετ, επιλέγοντας απλά κατά την είσοδό τους το διαγωνισμό για την Euroleague.

Οι υπόλοιποι που δεν έχετε κάνει εγγραφή μπείτε στη σελίδα μας με τους διαγωνισμούς ή πατήστε στην παρακάτω παραπομπή και κάντε την εγγραφή σας ώστε να λάβετε μέρος στη συναρπαστική αυτή δοκιμασία και αποδείξτε ότι είστε οι κορυφαίοι στην πρόβλεψη των μπασκετικών αναμετρήσεων.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι εντελώς δωρεάν, και ο πρωτοποριακός τρόπος βαθμολόγησης υπόσχεται αρκετό σασπένς σε μια πολύ απαιτητική μπασκετική σεζόν. Καλές προβλέψεις και καλή επιτυχία!!!

Team bet-on-arme.com