Εϊμπάρ – Χιρόνα : όποια βρεθεί στην καλύτερη μέρα…

Harrinio Προγνωστικά Στοιχήματος Ταμεία
ispania-laliga

Εϊμπάρ – Χιρόνα : μια χαρά πορεία πραγματοποιούν μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες στη LaLiga, μιας και βρίσκονται στη μέση περίπου του βαθμολογικού πίνακα πιο κοντά όμως στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη παρά σε αυτές που οδηγούν στον υποβιβασμό. Η Εϊμπάρ προέρχεται από 3 σερί εντός έδρας νίκες που συνδυάστηκαν και από πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ η Χιρόνα έχει μόλις μία ήττα σε 7 εκτός έδρας αγώνες, με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες στους τελευταίους πέντε.

Οπότε αντιλαμβάνεται κανείς πόσο ενδιαφέρον έχει το αποψινό παιχνίδι και για τους δύο αντιπάλους, γιατί καταρχήν δε θέλουν να χαλάσουν τα σερί τους και κατά δεύτερον ο νικητής θα κλείσει τη χρονιά πολύ κοντά στην κορυφή. Η προϊστορία είναι με το μέρος των φιλοξενούμενων, όμως δεν υπάρχει τόσο μεγάλος αριθμός παιχνιδιών ώστε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Το μόνο είναι σίγουρο είναι ότι οι δύο ομάδες αγωνίζονται χωρίς άγχος και αυτό προμηνύει ότι θα παρακολουθήσουμε μια πολύ ανοιχτή και όμορφη αναμέτρηση χωρίς πολλές σκοπιμότητες.

Οπότε στοιχηματικά είναι λογικό να ασχοληθούμε με τα γκολ, αφού η πρόβλεψη του νικητή είναι εξαιρετικά δύσκολη και μάλλον θα εξαρτηθεί από το ποιά από τις δύο ομάδες θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα. Οι δύο αντίπαλοι έχουν αρκετά καλά στατιστικά στα γκολ υπέρ και στα γκολ κατά και το Over στη συγκεκριμένη αναμέτρηση μοιάζει μια καλή επιλογή. Οι αποδόσεις για το σημείο βρίσκονται σε αρκετά καλές τιμές και με αυτό θα πάω σήμερα.

 

ΜΟΝΟ 21-12-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΕΪΜΠΑΡ – ΧΙΡΟΝΑ OVER 2,12  4-1

 

ΤΡΙΑΔΑ 21-12-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΓΑΝΔΗ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ OVER 2,20 1-0
ΜΠΑΡΙ – ΠΑΡΜΑ OVER 2,35 0-0
ΤΣΕΖΕΝΑ – ΠΑΛΕΡΜΟ OVER 2,22 1-1
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 11,48 stoiximan

Harrinio