Β’ Γαλλίας 7η αγωνιστική : Επανέναρξη με γκολ

Ergolavos Προγνωστικά Γαλλίας Προγνωστικά Στοιχήματος
ligue 2 prognostika

Επανερχόμαστε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων μετά την 10 ήμερη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Στην Ligue 2 είμαστε στην 6η και οδεύουμε προς την 7η αγωνιστική. Ότι στατιστικά στοιχεία είχαμε μέχρι στιγμής δεν μπορούμε πλέον να τα λάβουμε υπόψιν μας είναι σαν να ξεκινάμε πάλι από την αρχή. 

Χάβρη, Λοριάν, Βαλενσιέν, Σαμπλί και Κλερμόν είναι οι πέντε ομάδες που έχουν μέχρι στιγμής έχουν ξεχωρίσει και σίγουρα είναι αυτές που είχαν πιάσει καλή φόρμα και δεν ήθελαν αυτή την διακοπή.  Αντίθετα οι Παρίσι, Σατορού, Ορλεάν, Λε Μαν και Γκρενόμπλ είναι οι πέντε ομάδες που είχαν την χειρότερη φόρμα σε αυτές τις 6 αγωνιστικές.

Για αυτές τις ομάδες που δεν ξεκίνησαν καλά, η διακοπή ήταν το ότι καλύτερο θα μπορούσαν να ζητήσουν, γιατί τους δόθηκε με πολύ καλή ευκαιρία να διορθώσουν μέσα σε 10 ημέρες πολλά πράγματα που δεν είναι εύκολο να τα αλλάξεις όταν έχεις κανονική ροή στο πρωτάθλημα.

Την φόρμα σίγουρα δεν μπορούμε να την υπολογίσουμε, αλλά μια τάση την είδαμε σε αυτές τις πρώτες 6 αγωνιστικές και με βάση αυτή την τάση θα επιλέξω τα σημερινά σημεία.

Τι παίζουμε

Τον άσο έχω επιλέξει στο ζευγάρι Χάβρη – Παρίσι. Eχουν μεγάλη ποιοτική διαφορά οι δυο ομάδες και παρόλο που η απόδοση του άσου δεν είναι καμιά ευκαιρία, θεωρώ πως δύσκολα δεν θα επαληθευτεί.

Στο Γιγκάμπ – Νανσί έχω επιλέξει το Over 2,5 το οποίο έχει εξαιρετική απόδοση. Πολύ γνωστές οι δυο ομάδες τόσο από την θητεία τους στην 1η κατηγορία, όσο και από την 2′ κατηγορία. Στα μεταξύ τους παιχνίδια συνήθως παίζουν επιθετικά και έχουμε σκορ που ξεπερνάνε τα δυο γκολ, σε αυτό το ενδεχόμενο θα ποντάρουμε και εμείς. 

Το Over 2,5 έχω επιλέξει και στο Νιόρ – Γκρένομπλ. Η απόδοση του σημείου είναι εξαιρετική και το σημείο έχει πολύ καλές πιθανότητες να επαληθευτεί σύμφωνα με αυτά που έχουμε δει μέχρι στιγμής από τις δυο ομάδες.

Σύστημα ή Παρολί;

Θα παίξουμε και τα τρία παιχνίδια σε παρολί, αλλά προσοχή γιατί οι αγώνες ξεκινάνε την ίδια ώρα γιαυτό θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και να επιλέξουμε το σωστό cash out όταν θα μας δοθεί η ευκαιρία.

 

Δείτε όλες τις αποδόσεις για τους αγώνες της Ligue 2 στο stoiximan.gr

 

Χάβρη – Παρίσι : 1 – 1.70 

Γκιγκάμπ – Νανσί : Over 2,5 – 2,30

Νιόρ – Γκρένομπλ : Over 2,5 – 2.40

 

 

Ergolavos

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις