Γαλατασαράι – Πόρτο : νίκη για να καθαρίσει την 3η θέση

Champions League Αναλύσεις Harrinio Προγνωστικά Στοιχήματος
champions_league

Γαλατασαράι – Πόρτο : φινάλε για τους ομίλους του Champions League και για τον 4ο όμιλο η Γαλατασαράι υποδέχεται την Πόρτο με το κίνητρο στον συγκεκριμένο αγώνα να είναι μονόπλευρο. Οι Τούρκοι διεκδικούν την 3η θέση με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, έχοντας 4 έναντι 3 βαθμών των Ρώσων, ενώ υπερτερούν και σε περίπτωση ισοβαθμίας. Πράγμα που σημαίνει ότι με νίκη απόψε καθαρίζουν την 3η θέση και την ευρωπαϊκή συνέχεια στο Europa League, ενώ σε διαφορετική περίπτωση δε θα πρέπει να κερδίσει η Λοκομοτίβ στην έδρα της Σάλκε. 

Η Πόρτο έχει εξασφαλισμένη την 1η θέση και το αποψινό ματς είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, όσο μπορεί βέβαια να χαρακτηριστεί έτσι ένα παιχνίδι του Champions League, όπου διακυβεύονται χρήματα σε περίπτωση νίκης αλλά και αίγλη για το σύλλογο. Οπότε ναι μεν δεν έχει κίνητρο, όμως κανείς παίχτης δεν αγνοεί ένα ευρωπαϊκό ματς.

Αυτό άλλωστε αποτυπώνεται και στις αποδόσεις όπου ο άσσος έχει πολύ υψηλές τιμές, παρόλο το μονόπλευρο ενδιαφέρον του αγώνα. Πάντως πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι δε θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη και δε θα περιμένουν δώρα από τη Σάλκε, αλλά θα καταφέρουν εύκολα ή δύσκολα να πάρουν τη νίκη που θα τους στείλει στο Europa League. Ο άσσος έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

 

ΜΟΝΟ 11-12-18

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΠΟΡΤΟ12,402-3

Harrinio