Γαλλία – Βέλγιο : όλα για την πρόκριση

Harrinio Προγνωστικά Στοιχήματος Ταμεία
mundial-prognostika

Γαλλία – Βέλγιο : οι δύο ομάδες δικαίως βρίσκονται στα ημιτελικά, μιας και μέχρι στιγμής έχουν ξεχωρίσει για το επιθετικό παιχνίδι τους αλλά και γενικότερα για την υπεροχή που δείχνουν εντός αγωνιστικού χώρου. Η Γαλλία απέκλεισε Αργεντινή και Ουρουγουάη και τώρα αντιμετωπίζει μια ομάδα από την ευρωπαϊκή σχολή με σημαντική βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Θεωρείται το φαβορί στην αναμέτρηση όμως η αμυντική της λειτουργία θα πρέπει να αγγίξει το τέλειο σήμερα, αφού η επιθετική τριπλέτα του Βελγίου είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.

Βέβαια κάτι ανάλογο ισχύει και για το Βέλγιο, μιας και οι τρεις της επίθεσης της Γαλλίας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί και τους αρκεί λίγος χώρος προκειμένου να ξεδιπλώσουν το πλούσιο ταλέντο τους. Από την άλλη η Γαλλία είναι ομάδα που θέλει να έχει την κυκλοφορία της μπάλας, πράγμα που σημαίνει ότι οι πολύ γρήγοροι μεσοεπιθετικοί του Βελγίου θα βρουν σε αρκετές περιπτώσεις χώρο να παίξουν στην κόντρα.

Σε έναν τέτοιο ημιτελικό ανάμεσα σε δύο από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι δύσκολο να μιλήσουμε για φαβορί για τη νίκη. Προτιμότερο είναι να παίξουμε στοίχημα για πρόκριση παίρνοντας και το ενδεχόμενο παράτασης ή ακόμα και των πέναλτυ. Θα πάω με την πρόκριση της Γαλλίας στον τελικό, μιας και η συνολική εικόνα των ”τρικολόρ” είναι ελαφρώς καλύτερη από εκείνη των Βέλγων, οι οποίοι και στα δύο νοκ-άουτ παιχνίδια τους είχαν και λίγο την τύχη με το μέρος τους. Οι αποδόσεις για το σημείο και για τα δεδομένα του αγώνα βέβαια, βρίσκονται σε οριακά αποδεκτές τιμές.

 

ΜΟΝΟ 10-07-18

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.ΒΟΟΚ
ΓΑΛΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΑΛΛΙΑ1,731-0

Harrinio