Γαλλία – Κροατία : η πρώτη θέση χωράει μόνο έναν

Harrinio Προγνωστικά Στοιχήματος Ταμεία
mundial-prognostika

Γαλλία – Κροατία : φτάσαμε στην ημέρα του μεγάλου τελικού της Ρωσίας και φυσικά τα βλέμματα όλου του πλανήτη είναι στραμμένα στην αποψινή αναμέτρηση. Η Γαλλία έχει ανάλογη εμπειρία μιας και είναι η 3η φορά που βρίσκεται σε τελικό μουντιάλ, ενώ για την Κροατία είναι μόλις η πρώτη. Σε τέτοια ματς είναι δύσκολο να μιλήσουμε για φαβορί, παρ’ όλ’ αυτά η Γαλλία κουβαλάει απόψε τον συγκεκριμένο τίτλο, κάτι που βέβαια κέρδισε με την αξία της κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Η Κροατία βέβαια ζει το δικό της παραμύθι και με 3 συγκλονιστικές προκρίσεις βρέθηκε στον τελικό. Είναι μία νίκη μακριά από τη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της, αν και μόνο η συμμετοχή σε έναν τελικό είναι μεγάλη τιμή για οποιαδήποτε χώρα. Έχει παίχτες με εμπειρία και ποιότητα και το θέμα είναι αν θα καταφέρουν να περιορίσουν τα ατού των Γάλλων, γιατί είναι δύσκολο να επιβάλλουν συνολικά το παιχνίδι τους.

Στοιχηματικά πάντως, και χωρίς να κοιτάμε συμπάθειες, η νίκη της Γαλλίας είναι το πρώτο σημείο που μπορεί να διαλέξει κανείς σήμερα. Οι Γάλλοι ξέρουν ότι η Κροατία έχει εμπειρία σε αυτό το τουρνουά από παρατάσεις και πέναλτυ και θα θελήσουν να πάρουν τη νίκη στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Ο άσσος προσφέρεται σε οριακά αποδεκτές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σε αυτόν τον μεγάλο τελικό.  

 

ΜΟΝΟ 15-07-18

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.ΒΟΟΚ
ΓΑΛΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ11,974-2

Harrinio