Χέρτα – Λειψία : διπλό για την Ευρώπη

Harrinio Προγνωστικά Στοιχήματος Ταμεία
Bundesliga

Χέρτα – Λειψία : τελευταία αγωνιστική στη Bundesliga απόψε και υπάρχουν πολλά σενάρια όσον αφορά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, μιας και οι υποψήφιες ομάδες δίνουν δύσκολα παιχνίδια και πολλά μπορούν να ανατραπούν. Τα πράγματα για τη Λειψία είναι απλά: με νίκη εξασφαλίζει ένα εισιτήριο για το Europa League που σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα μπορεί να της δώσει και απευθείας πρόκριση στους ομίλους ή ακόμη και εισιτήριο για το Champions League.

Μπορεί η Χέρτα εντός έδρας να μη χαρίζεται σε κανέναν αντίπαλο όμως οι επιδόσεις της τη φετινή χρονιά δεν είναι καθόλου κολακευτικές, μιας και πήρε μόλις 5 νίκες μπροστά στο απαιτητικό κοινό της και λογικό είναι που έμεινε χωρίς στόχους εδώ και αρκετό καιρό. Πάντως επειδή πρόκειται για το φινάλε του πρωταθλήματος θα χτυπήσει το παιχνίδι θέλοντας να δώσει μια τελευταία χαρά στους οπαδούς της.

Ωστόσο το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν επιτυχημένα μια γεμάτη χρονιά με πολλές ευρωπαϊκές συγκινήσεις και συνολικά πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν το διπλό και θα επιλέξω το συγκεκριμένο σημείο, το οποίο προσφέρεται σε αποδεκτές τιμές αν συνυπολογίσουμε το κίνητρο αλλά και τη διαφορά δυναμικότητας που έχουν οι δύο ομάδες τη φετινή σεζόν. 

 

ΜΟΝΟ 12-05-18

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΧΕΡΤΑ – ΛΕΙΨΙΑ21,832-6

 

ΤΡΙΑΔΑ 12-05-18

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ21,832-4
ΚΑΡΠΙ – ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ22,051-1
ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΛΕΓΚΑΝΕΣOVER1,703-2
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ6,37stoiximan

Harrinio