προγνωστικά mundial 2018

Ολλανδία – Σουηδία : μόνο με θαύμα οι Οράνιε

Ολλανδία – Σουηδία : φινάλε απόψε και τον 1ο όμιλο που μάλλον ήταν ο πιο ισχυρός από πλευράς ονομάτων, μιας και 3 πολύ δυνατές ομάδες πάλεψαν για τις 2 πρώτες θέσεις. Η Ολλανδία όπως συνηθίζει τις τελευταίες διοργανώσεις απογοήτευσε, και μόνο με ένα θαύμα θα καταφέρει να τερματίσει δεύτερη. Κι αυτό γιατί τη χωρίζουν 3 βαθμοί και 12 γκολ από τη διαφορά τερμάτων από τη Σουηδία, οπότε χρειάζεται μια νίκη με τουλάχιστον 6 γκολ διαφορά και μάλιστα όχι με 6-0 γιατί τότε υστερεί στα γκολ της επίθεσης, αλλά με 7-1. Οπότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι τα πράγματα θα είναι για μία ακόμη φορά αρνητικά για τους Οράνιε. 

Η Σουηδία λογικά θα τερματίσει 2η, εκτός κι αν πάρει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Γαλλία και γίνει η μεγάλη ανατροπή και βγει πρώτη. Βέβαια οι Γάλλοι έχουν θεωρητικά εύκολο ματς στην έδρα τους απέναντι στη Λευκορωσία, όμως πολλά έχουμε δει αυτές τις ημέρες και τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο. Όπως και νά ‘χει οι Σκανδιναβοί θα προσπαθήσουν αρχικά να μη χάσουν και ανάλογα με την εξέλιξη του άλλου αγώνα, να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες τους αναλογούν για την πρώτη θέση.

Στοιχηματικά ο αγώνας αξίζει να παιχτεί μόνο στα γκολ, μιας και η ανάγκη των Ολλανδών για ευρείας έκταση νίκη θα τους αναγκάσει να παίξουν αρκετά ανοιχτά από την αρχή, κάτι που μπορούν άνετα να εκμεταλλευτούν οι αποτεσματικοί επιθετικοί των Σουηδών. Εξάλλου η ποιότητα δε λείπει από τους γηπεδούχους, αλλά μάλλον η συνοχή και η εικόνα τους ως ομάδα. Με βάση τις αποδόσεις θα χρειαστεί να πάμε με το Over 3,5 για να πάρουμε τις επιθυμητές τιμές, όμως πιστεύω ότι θα παρακολουθήσουμε ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι με πολλές φάσεις και αρκετά γκολ, και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

 
ΜΟΝΟ 10-10-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ OVER 3,5 2,30  

Harrinio