Κουπόνι Δευτέρας 19-11-18 : Θέλουν γκολ οι Βούλγαροι

Nations League Προγνωστικά Κουπόνι ΟΠΑΠ Προγνωστικά Στοιχήματος
nations-league

Στοίχημα Κουπόνι Δευτέρας 19-11-18

Μπορεί το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας να γίνεται στη Γερμανία, εκεί όπου τα απογοητευμένα «πάντσερ» υποδέχονται τους… φτερωτούς Ολλανδούς, όμως στο 3ο γκρουπ τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά αναφορικά, με τη μάχη πρωτιάς να μαίνεται ανάμεσα σε Νορβηγία και Βουλγαρία. Έτσι, θα αποφύγουμε το ραντεβού του βορρά και θα πάμε στα νότια, στα παιχνίδια σε Βαλκάνια και Κύπρο. Πάμε να δούμε:

1006. Βουλγαρία-Σλοβενία: Η γκέλα μέσα στην Κύπρο, τη στιγμή που η ανταγωνίστρια για την πρωτιά Νορβηγία έπαιρνε το βαθμό στη Σλοβενία, ίσως στοιχήσει τελικώς στους Βούλγαρους. Οι Βαλκάνιοι, που έχουν μια πολύ καλή γενιά, οφείλουν, πλέον, να νικήσουν τους Σλοβένους στη Σόφια, περιμένοντας τα χαρμόσυνα νέα από τη Μεγαλόνησο.

Αν και οι δυο ομάδες κερδίσουν, οι Βούλγαροι θέλουν τουλάχιστον νίκη με ένα γκολ παραπάνω απ’ ότι οι Σκανδιναβοί για να πάρουν αυτοί την πρώτη θέση στον όμιλο. Φυσικά, οι Σλοβένοι δεν είναι αμελητέα ποσότητα, όμως πάμε με το κίνητρο που λέει φουλ επίθεση για τους γείτονες. Άσος σε συνδυασμό με το όβερ 1.5 που πληρώνει καλά στον Stoiximan στο 2.45.


1011. Κύπρος-Νορβηγία: Αναλύσαμε ακριβώς τι συμβαίνει στον όμιλο στο παραπάνω ζευγάρι. Οι Νορβηγοί, που έχουν αυτή τη στιγμή το πάνω χέρι στον όμιλο, θα πάνε στην Κύπρο για το διπλό, ενώ θα κυνηγήσουν και το σκορ για να κρατήσουν τη διαφορά τερμάτων.

Στην έδρα τους όμως οι Κύπριοι δεν χαρίζονται σε κανέναν. Παραμένουν αήττητοι στον όμιλο στο ΓΣΠ, ενώ δεν έχουν λόγο να κλειστούν για το αποτέλεσμα και θα παίξουν ανοιχτά. Το κίνητρο όμως είναι με το μέρος των «βίκινγκς» και θα ποντάρουμε στην απλή νίκη τους στο 1.67 του Stoiximan.

Μοναδικό πρόγραμμα ανταμοιβής*

stoiximan

Παίξε νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις στο ίντερνετ

Πατήστε Εδώ
 
ΔΥΑΔΑ
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ. BOOK
1006 Βουλγαρία-Σλοβενία 1 & Over 2,5 2,45 1-1
1011 Κύπρος-Νορβηγία 2 1,67 0-2 4,09

Μάριος Αγγελόπουλος

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις