Στοίχημα Κουπόνι Κυριακής : Με δυο διπλά και ένα over

Προγνωστικά Κουπόνι ΟΠΑΠ
Προγνωστικά Κουπόνι ΟΠΑΠ

Προγνωστικά Κουπόνι Κυριακής 13-05-18

Φουλ αγωνιστικές θα συναντήσουμε σε Ιταλία, Αγγλία και αρκετά πρωταθλήματα της Ευρώπης και επιλογές υπάρχουν, που έχουν να κάνουν με κίνητρο και όχι μόνο. Πάμε να αναλύσουμε τα παιχνίδια.

732. Κροτόνε – Λάτσιο: Πάντα σκληροτράχηλη ομάδα η Κροτόνε, όμως οι δυνατότητες της φτάνουν μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Ανώτερη η Λάτσιο, που θέλει μονάχα τη νίκη για να παραμείνει πάνω από την Ίντερ, ώστε να βγει του χρόνου στο Champions League. Έστω και δύσκολα μπορεί να πάρει αυτό που θέλει και θα επιλέξουμε το διπλό. Στο 1,70 από τον ΟΠΑΠ και 1,90 στην Winmasters.

813. Σταντάρ Λιέγης – Κλαμπ Μπριζ: Μεγάλο ντέρμπι στα πλέι οφ του Βελγίου από πολλές απόψεις, αφού οι ομάδες είναι κοντά και κάθε ματς κρίνει τον τίτλο. Από την στιγμή που στο ζευγάρι υπάρχει η Σταντάρ Λιέγης προδιαθέτει για ένα καλό ματς, με ρυθμό και πολλά τέρματα. Πιθανό οπότε το Over 2,5 στο 1,65 από τον ΟΠΑΠ και 1,75 στον Stoiximan.

797. Πορτιμονένσε – Πάσος Φερέιρα: Τεράστια μάχη γίνεται στην Πορτογαλία για τις ομάδες που παλεύουν για παραμονή και μια από αυτές είναι η Πάσος Φερέιρα. Ουσιαστικά χρειάζεται μονάχα τη νίκη και στο τέλος να δει τι έχει καταφέρει. Από την πλευρά της η Πορτιμονένσε δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο και θα πάμε με την ομάδα που «καίγεται» περισσότερο για το ματς. Το διπλό πληρώνει 2,00 στον ΟΠΑΠ και 2,20 στην Interwetten.

 
ΤΡΙΑΔΑ
ΚΩΔΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
732Κροτόνε – Λάτσιο21,902-2
813Σταντάρ Λιέγης – Κλαμπ ΜπριζOver1,751-1
797Πορτιμονένσε – Πάσος Φερέιρα22,203-1
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ7,31interwetten

Δημήτρης Δαναξής