Κουπόνι Κυριακής : με άσους στα ντέρμπι σε Ελλάδα και εξωτερικό

Προγνωστικά Κουπόνι ΟΠΑΠ
Προγνωστικά Κουπόνι ΟΠΑΠ

Προγνωστικά Κουπόνι Κυριακής 25-02-18

Όπου και να κοιτάξουμε υπάρχουν ντέρμπι, στα δικά μας το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, αλλά και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Μάλιστα, οι επιλογές μας έρχονται από αυτά τα παιχνίδια.

2138. Λεβερκούζεν – Σάλκε: Πρώτη μας στάση στο Λεβερκούζεν, όπου η τοπική ομάδα εκμεταλλεύεται σε μεγάλο ποσοστό τον παράγοντα έδρα και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και να κρατήσει παράλληλα την Σάλκε από κάτω της. Έστω και δύσκολα μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσο, που δίνεται 1,80 στον ΟΠΑΠ και 1,90 στην Sportingbet.

2187. ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Δεν θα μπορούσαμε να μην ασχοληθούμε και με το ντέρμπι της Τούμπας. Εκεί που οι δύο ομάδες έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες φόρμες, με τον ΠΑΟΚ να κυνηγά με πολλές αξιώσεις τον τίτλο και τον Ολυμπιακό να έχει μείνει αρκετά πίσω. Η αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων μας οδηγεί στον άσο του 1,85 από τον ΟΠΑΠ και 1,90 στην Interwetten.

2196. Ρόμα – Μίλαν: Με ντέρμπι ξεκινήσαμε τις επιλογές μας σήμερα, με ντέρμπι θα την κλείσουμε. Τρεις σερί νίκες για την Ρόμα στο πρωτάθλημα, που είναι οριακά στην πρώτη τετράδα της Serie A. Δεν θέλει να δώσει δικαιώματα και είναι καλύτερη ομάδα σε σχέση με την Μίλαν. Προβάδισμα στους «τζιαλορόσι», με τον άσο να πληρώνει 1,75 στον ΟΠΑΠ και 1,90 στην Betshop.

 
ΤΡΙΑΔΑ
ΚΩΔΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
2138Λεβερκούζεν – Σάλκε11,90 
2187ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός11,90 
2196Ρόμα – Μίλαν11,90 
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ6,85betshop

Δημήτρης Δαναξής