Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ Προγνωστικά 17-06-2020

Δημοσιεύθηκε:
16 Ιουνίου 2020
Κατηγορία:

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ Προγνωστικά Στοιχήματος Αγγλία Premier League βαθμολογία, φόρμα ομάδων, Η2Η, αποδόσεις σημείων, προϊστορία. Ανάλυση και στατιστικά αγώνα από το bet-on-arme.com

Επιστρέφουν και οι Άγγλοι στα γήπεδα, εμείς από την μεριά μας ευχόμαστε όλα να κυλήσουν ομαλά και να μην έχουμε επιπλέον προβλήματα με τον Κορωναϊό.

Οι δυο αγώνες που γίνονται σήμερα είναι οι τελευταίοι για να ολοκληρωθεί η 29η αγωνιστική που έμεινε στην μέση λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

Η πρώτη θέση του πρωταθλήματος είναι καπαρωμένη από την Λίβερπουλ, οπότε η Σίτι αυτό που θέλει πλέον είναι να πάρει την 2η θέση. Από την άλλη μεριά είναι η Άρσεναλ η οποία δεν τα πήγαινε τόσο καλά προ κορωναιού και έχει μείνει στην 9η θέση. Πιστεύω ότι η διακοπή μόνο θετικά μπορεί να έχει επιδράσει στην φόρμα της ομάδας

Θεωρώ ότι θα μπουν με μεγάλη όρεξη και οι δυο ομάδες και θα επιβεβαιώσουν αυτό που συνήθως κάνουν όταν βρίσκονται αντιμέτωπες.

Over 3,5 γκολ με 1,95 απόδοση στον Stoiximan

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.