Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Βέρντερ Βρέμης-Γκλάντμπαχ Προγνωστικά 26-05-2020

Δημοσιεύθηκε:
25 Μαΐου 2020
Κατηγορία:

Βέρντερ Βρέμης – Γκλάντμπαχ Προγνωστικά Γερμανία Bundesliga βαθμολογία, φόρμα ομάδων, Η2Η, αποδόσεις σημείων, προϊστορία. Ανάλυση αγώνα από την ομάδα του bet-on-arme

Πήρε πολύ σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα της Φράιμπουργκ η Βέρντερ την προηγούμενη αγωνιστική, μια νίκη που ουσιαστικά κράτησε ζωντανές τις ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία.

Η Γκλάντμπαχ έχασε το ντέρμπι με την Λεβερκούζεν και η αιτία γι αυτή την ήττα ήταν η αστοχία της σε κλασικές φάσεις. Μαζί με το παιχνίδι αυτό έχασε και την προνομιούχο 4η θέση, οπότε σήμερα θεωρώ ότι θα τα δώσει όλα προκειμένου να μείνει σε απόσταση βολής από την Λεβερκούζεν.

Πολύ δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, η Γκλάντμπαχ σίγουρα διαθέτει πολύ πιο δυνατό σύνολο, αλλά η Βέρντερ σε κάθε παιχνίδι παίζει την επιβίωση της στην κατηγορία και αυτό το δεδομένο μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες. 

Εκτίμηση : G/G & Over 2,5 – 1.83 Stoiximan

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.