Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μπάγερν Μονάχου-Φορτούνα Προγνωστικά 30-05-2020

Δημοσιεύθηκε:
29 Μαΐου 2020
Κατηγορία:

Μπάγερν Μονάχου – Φορτούνα Προγνωστικά Στοιχήματος Γερμανία Bundesliga βαθμολογία, φόρμα ομάδων, Η2Η, αποδόσεις σημείων, προϊστορία. Ανάλυση – στατιστικά αγώνα από την ομάδα του bet-on-arme.

Οι Βαυαροί μετά την νίκη επί της Ντόρτμουντ, ουσιαστικά είναι σαν να κατοχύρωσαν το πρωτάθλημα και πλέον απομένει μόνο η μαθηματική επιβεβαίωση.

Η Φορτούνα είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα αν βρεθεί σε καλή ημέρα, αλλά το σημερινό παιχνίδι πιστεύω ότι δεν είναι για τα κυβικά της. Βέβαια εδώ να πούμε ότι την προηγούμενη σεζόν είχε καταφέρει να σταθεί όρθια μέσα στο Μόναχο παίρνοντας ισοπαλία με σκορ 3-3. Ένα αποτέλεσμα που αμφισβητήθηκε έντονα από μεγάλη μερίδα αθλητικών μέσων, κατά πόσο τυχαίο ήταν.

Η Φορτούνα όταν παίζει εκτός έδρας συνήθως μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Θα ρισκάρω στο γεγονός πως θα καταφέρει να βάλει τουλάχιστον ένα γκολ.

Εκτίμηση : G/G & Over 2,5 – 2,02 Stoiximan

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.