Κροατία – Αγγλία προτάσεις για ειδικά στοιχήματα

Ergolavos Μουντιάλ Προγνωστικά Προγνωστικά Στοιχήματος
mundial-prognostika

Οι Γάλλοι τελικά βρήκαν τον τρόπο να πάρουν την νίκη κάνοντας το Βέλγιο να σιγήσει εντελώς επιθετικά και να μοιάζει ακίνδυνο. Στον τελικό λοιπόν οι Γάλλοι, περιμένουν σήμερα το βράδυ να δουν ποια ομάδα θα είναι η αντίπαλος τους από τις Κροατία – Βέλγιο.

Κροατία – Βέλγιο  (21:00)

Οι Κροάτες είναι από τις ομάδες που έχουν παίξει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο σε αυτό το Μουντιάλ, αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό κριτήριο για να μπορέσει μια ομάδα να κερδίσει σε έναν ημιτελικό. Άλλωστε το Βέλγιο αποκλείστηκε και ήταν σίγουρα η καλύτερη ομάδα μέχρι τα ημιτελικά. Το κακό για τους Κροάτες είναι πως δεν έχουν βάθος πάγκου και ίσως να να μην έχουν την ίδια φρεσκάδα που είχαν στα πρώτα παιχνίδια. Ας μην ξεχνάμε ότι έρχονται από 2 συνεχόμενες προκρίσεις στα πέναλτι.

Οι Άγγλοι έφτασαν μέχρι εδώ χωρίς κανείς να τους πιστεύει και πλέον δίνονται φαβορί για την νίκη. Ο λόγος που δίνονται φαβορί είναι πως διαθέτουν μια πολύ καλή και φρέσκια ομάδα με μεγάλη ομοιογένεια χωρίς να στηρίζεται στην απόδοση κάποιου μεγάλου αστέρα. Είναι πραγματικά μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Αγγλία να βρεθεί μετά από πολλά χρόνια σε έναν τελικό Μουντιάλ και γιατί όχι να τον πάρει.

  • G/G & Over 2,5 : 3,25
  • Ημίχρονο/Τελικό (Χ/2) – 4,75
  • ακριβές σκόρ 1-2 & και να σκοράρει ο Κέιν : 15,00
  • Over 5,5 κάρτες – 3,60
  • Over 10,5 κόρνερ – 2,50

Ergolavos