Λεγκανές – Λα Κορούνια : ματς επιβίωσης για τη Ντέπορ

Harrinio Προγνωστικά Στοιχήματος
ispania-laliga

Λεγκανές – Λα Κορούνια : με 5 αγωνιστικές να απομένουν στη LaLiga οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν και πολλά περιθώρια για τη σωτηρία τους. Βρίσκονται 7 πόντους πίσω από τη Λεβάντε και μια τέτοια διαφορά είναι εξαιρετικά δύσκολο να καλυφθεί σε τόσο μικρό αριθμό αγώνων. Πάντως το διπλό που έκαναν μέσα στο Μπιλμπάο σε συνδυασμό με τα δύο εντός έδρας θετικά αποτελέσματα έφεραν κάποιες ελπίδες στις τάξεις της ομάδας, θα χρειαστεί όμως απόψε να κάνουν ακόμη ένα μεγάλο διπλό απέναντι σε μια ενθουσιώδη ομάδα.

Η Λεγκανές δεν έχει ιδιαίτερους στόχους πλέον στο πρωτάθλημα μιας και απομένει μόνο η μαθηματική εξασφάλιση της σωτηρίας της, και ουσιαστικά θέλει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία για λόγους γοήτρου κυρίως. Εντός έδρας πάντως αγωνίζεται αρκετά καλά καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και δεν είναι από τις ομάδες που δίνουν πολύ χώρο στον αντίπαλο. Οι παίχτες της τρέχουν πολύ και στόχος φυσικά είναι να ικανοποιούν το κοινό που τους έχει στηρίξει όλη τη φετινή σεζόν.

Πάντως το ματς έχει τη μορφή επιβιώσης για τη Ντεπορτίβο και λογικό είναι στοιχηματικά να κοιτάμε προς το διπλό. Αν καταφέρουν οι φιλοξενούμενοι να πάρουν τη νίκη τότε θα ανακτήσουν κάποιες ελπίδες για τη σωτηρία, σε διαφορετική περίπτωση μάλλον θα πρέπει να συμβιβάζονται με την ιδέα της LaLiga2. Το συγκεκριμένο διπλό προσφέρεται σε αρκετά υψηλές τιμές που μας επιτρέπουν να πάμε με το DNB, ώστε σε περίπτωση ισοπαλίας να πάρουμε τουλάχιστον τα χρήματά μας πίσω.

 

ΜΟΝΟ 20-04-18

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ2 DNB2,10 

 

ΤΡΙΑΔΑ 20-04-18

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΒΑΤΕΝΣ – ΛΙΦΕΡΙΝΓΚ21,91 
ΣΟΣΟ – ΜΠΡΕΣΤOVER1,88 
ΓΚΡΟΪΤΕΡ Φ. – ΜΠΟΧΟΥΜOVER1,85 
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ6,64stoiximan

Harrinio