Μουντιάλ 2018 : προγνωστικά σκόρερ και εκπλήξεις

Bet Blogger Ergolavos Προγνωστικά Στοιχήματος
mundial-prognostika

Πλησιάζουμε σιγά σιγά στην έναρξη του Μουντιάλ και αυτό που έχω δει είναι πως σχεδόν όλοι οι μπουκ έχουν βγάλει εκατόνταδες ειδικά – μακροχρόνια στοιχήματα, τα οποία περισσότερο για να απροσανατολίσουν έχουν βγει παρά για να σας βοηθήσουν.

Όλη την χρονιά λέγαμε ότι θα πρέπει να επιλέγουμε στοιχήματα με αξία και όχι ότι ελκυστικό μας σερβίρουν οι εταιρείες. Ακριβώς το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και στα μακροχρόνια και να μην επηρεαζόμαστε από τις μεγάλες αποδόσεις γιατί τελικά το ρίσκο που παίρνουμε είναι δυσανάλογο με τις πιθανότητες που πραγματικά υπάρχουν. 

Μελετήστε προσεκτικά τις διασταυρώσεις των ομάδων και μην παρασύρεστε γιατί υπάρχουν διάφορες παγίδες. Πχ πριν από λίγο είδα σε στοιχηματική εταιρεία το εξής στοίχημα ” Να βρεθούν μαζί στον ημιτελικό Γαλλία-Ισπανία-Αργεντινή-Βραζιλία : 40,00 απόδοση. Πολύ ωραία απόδοση και ομάδες που πράγματι έχουν τις δυνατότητες να φθάσουν στον ημιτελικό. Δυστυχώς όμως για όσους το έχουν παίξει δεν πρόκειται να επαληθευτεί ποτέ αυτή η 4αδα. Αν τελικά Ισπανία και Αργεντινή προχωρήσουν στην διοργάνωση, είναι σίγουρο 100% ότι  θα βρεθούν οι δυο τους στους 8 και έτσι δεν γίνεται αυτές οι δυο ομάδες να φθάσουν στα ημιτελικά. 

Στατιστικά στα περισσότερα Μουντιάλ ο 1ος σκόρερ βγαίνει με 5-6 γκολ. Στο προηγούμενο Μουντιάλ οι παίκτες του στοιχήματος ήταν άτυχοι καθώς βγήκαν 4 σκορερ με 5 γκολ και έτσι η απόδοση που είχε παίξει ο καθένας, μοιράστηκε στα 4. Αν πχ είχες παίξει κάποιον με 8,00 απόδοση και είχε επαληθευτεί το στοίχημα, η απόδοση που τελικά θα έπαιρνες ήταν 2,00.

Για να επιλέξουμε πρώτο σκόρερ θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν κάποιους παράγοντες που θα μας βοηθήσουν να πάμε στο ταμείο. 

 • Παράγοντας 1ος : Πόσο μακρυά μπορεί να φτάσει η ομάδα του σκόρ που επιλέγουμε
 • Παράγοντας 2ος: Ποιες ομάδες είναι αντίπαλες στους ομίλους και ποιες θα συναντήσει στις διασταυρώσεις
 • Παράγοντας 3ος: Αν η ομάδα που επιλέγουμε συνήθως σκοράρει πολλά γκολ
 • Παράγοντας 4ος: Αν στην ομάδα που επιλέγουμε υπάρχουν παίκτες που μοιράζουν πολλές ασίστ σύμφωνα με τα στατιστικά στα πρωταθλήματα που παίζουν.
 • Παράγοντας 5ος: Αν αυτός που θα επιλέξουμε εκτελεί τα στημένα (φάουλ ή πέναλτι).

Σκόρερ

Με βάση αυτούς τους 5 παράγοντες πιστεύω ότι μπορούμε να επιλέξουμε 2-3 παίκτες και να έχουμε πολλές πιθανότητες να πληρωθούμε

 • Γκριεζμάν (Γαλλία) : 13,00 Winmasters
 • Τίμο Βέρνερ (Γερμανία) : 18,00 Stoiximan
 • Γκαμπριέλ Ζέσους ( Βραζιλία) 18,00 Interwetten

Μόνο για όσους θέλουν να ρισκάρουν ή να παίξουν με το cash out, νομίζω ότι καλές περιπτώσεις είναι :

 • Ντυμπαλά (Αργεντινή) : 50,00 stoiximan
 • Βάρντι (Αγγλία) 81:00 Betshop

Χρυσή Μπάλα

Για ποντάρισμα σε παίκτη που θα πάρει την χρυσή μπάλα, θα πρέπει να μαντέψουμε πρώτα τον νικητή του Μουντιάλ. γιατί συνήθως η χρυσή μπάλα δίνεται σε κάποιον από τους παίκτες της ομάδας που κέρδισε το τουρνουά. Επειδή πιστεύω ότι μια από τις Γαλλία – Αργεντινή θα κατακτήσει το Μουντιάλ, θα ποντάρω σε :

Εκπλήξεις

Σχεδόν σε κάθε Μουντιάλ υπάρχουν κάποιες ομάδες που όλοι θεωρούν ότι θα αποκλειστούν στους ομίλους, αλλά αυτές περνάνε στους 16 και πολλές φορές και στους 8. Αξίζει να ψάξουμε να βρούμε τέτοιες ομάδες καθώς οι αποδόσεις είναι μεγάλες και στατιστικά είναι σχεδόν αδύνατο να περάσουν όλες όσες θεωρούν οι μπουκ φαβορί. Δυο ομάδες που θεωρώ έχουν τις δυνατότητες να προχωρήσουν αν τις ευνοήσει λίγο και η τύχη είναι:

 • Αίγυπτος να φθάσει στα προημιτελικά (8) : 10,00 Interwetten
 • Μαρόκο να φθάσει στο προημιτελικά (8) : 14,00 Winmasters

Καλή επιτυχία σε ότι και να επιλέξετε.

Ergolavos