Πάμε Στοίχημα : Μια τελευταία ζαριά στην Τουρκία

Ergolavos Προγνωστικά Στοιχήματος
super lig turkey

Όποιος τρώγεται να παίξει στοίχημα, πάντα βρίσκει κάτι ακόμα και όταν το κουπόνι δεν έχει ουσιαστικά τίποτα. Έτσι και εγώ λοιπόν ενώ σκεφτόμουνα να μην ακουμπήσω κάτι στο διήμερο (24-25/12), είδα τα δυο Τούρκικα και λέω δεν ρίχνω μια ματιά.

Να επισημάνω κάπου εδώ ότι θεωρώ το Τούρκικο πρωτάθλημα ίσως το πιο στημένο στον πλανήτη και πολλές φορές έχω χάσει μεγάλα ποσά από παρολί που έσπασαν για κάποιο Τούρκικο παιχνίδι. Παρόλα αυτά θα δοκιμάσω και πάλι την τύχη μου, παίζοντας μια δυάδα με πολύ μικρό ποντάρισμα εννοείτε.

Ακίσασπορ – Κόνιασπορ

Στην γραμμή υποβιβασμού η Ακίσασπορ προσπαθεί να ξεφύγει, αλλά το ρόστερ της δεν έχει και πολύ μεγάλες δυνατότητες. Η Κόνιασπορ αντίθετα είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες στην κατηγορία, εκτός έδρας παίρνει αποτελέσματα και νομίζω ότι το λογικό θα ήταν να είναι αυτή το φαβορί σε αυτό το ζευγάρι.

Για κάποιον λόγο που εγώ προφανώς δεν γνωρίζω, οι μπουκ έχουν ανεβάσει το διπλό στο 2,75 προσπαθώντας να πάρουν πονταρίσματα στο διπλό και αυτό είναι κάπως ανησυχητικό. Καλύτερα να μην μπλέξουμε με σημεία για αυτό θα επιλέξω το 2-3 γκολ το οποίο πιστεύω ότι καλύπτει πολλά πιθανά σκορ για αυτό το παιχνίδι. 2-3 γκολ – 2,00


Αντάλιασπορ – Φενέρμπαχτσε

Ακόμα και η αλλαγή προπονητή δεν λειτούργησε θετικά στην Φενέρμπαχτσε και συνέχεσε τις ήττες. Πλέον βρίσκεται στην προτελευταία θέση και πάει να γράψει ένα ακόμα αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της. Θα είναι πρώτη φορά από τότε που ιδρύθηκε η Φενερμπαχτσέ που θα βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού μετά το τέλος του πρώτου γύρου. 

Στην 6η θέση η Αντάλιασπορ, στην καλή της ημέρα μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα στην κατηγορία και έχει πολύ καλή προϊστορία με την Φενέρ. Όλα καλά φαίνονται μέχρι εδώ, αλλά για να βάλουν οι μπουκ τον άσο στο 4,30 σίγουρα κάτι έχουν υπολογίσει. Αυτό που σίγουρα έχουν υπολογίσει είναι το γεγονός πως η Αντάλια έχει πολλές απουσίες βασικών (τραυματίες – κάρτες) στο σημερινό παιχνίδι. Βέβαια και η απόδοση στο διπλό δεν μου φαίνεται σωστή στο 1,90, βλέποντας την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Φενέρ από την αρχή του πρωταθλήματος.

Η Φενέρμπαχτσε θα παίξει σίγουρα ανοικτά για την νίκη και με την άμυνα που έχει θεωρώ απίθανο να μην βρει γκολ η Αντάλιασπορ. Το over 2,5 έχει σχετικά καλή τιμή και θα μας γλυτώσει από τα διλήμματα και τις παγίδες.  . Over 2,5 – 1,85

ΩΡΑΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔ.ΑΠΟΤ.
19:00Ακίσασπορ – Κόνιασπορ2-3 γκολ2,00 
19:00Αντάλιασπορ – ΦενέρμπαχτσεOver 2,51,85 

Ergolavos