Πάμε Στοίχημα: Σε φόρμα η Μάλμε

Πάμε Στοίχημα Προγνωστικά Στοιχήματος
Προγνωστικά Σουηδία

Αρκετά καλό το σημερινό κουπόνι, για την εποχή και με τα πρωταθλήματα της Ευρώπης σε λήθαργο και υπάρχει μία τριάδα, που μπορεί να μας στείλει στον δρόμο του ταμείου. Πέρα από τον μικρό τελικό του Μουντιάλ θα ασχοληθούμε και με τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα με βασική επιλογή το Μάλμε-Έστερσουντ.

1310. Μάλμε- Έστερσουντ: Η Μάλμε βρίσκεται σε καλή κατάσταση και σιγά-σιγά θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος, για να πλησιάσει την πρώτη 4άδα στο πρωτάθλημα. Η Έστερσουντ έχει απουσίες στην άμυνα και μακριά από την έδρα της χάνει πολύ από την δυναμική της. Τα 2-3 γκολ είναι πιθανά και τα προτείνω σαν ασφαλή επιλογή. (Stoiximan   2.08)

2814. Βέλγιο- Αγγλία: Μικρός τελικός στο Μουντιάλ και αμφότεροι είναι απογοητευμένοι, αφού έφτασαν πολύ κοντά στον στόχο τους, αλλά έμειναν με τις εντυπώσεις. Το Βέλγιο παίζει πάντα επιθετικά και έχει δείξει καλύτερη εικόνα σε σχέση με τους Άγγλους. Λογικά το ματς θα έχει φάσεις και δεν θα κινηθεί στην σκοπιμότητα. Ρισκάρω με το οβερ. (Intewetten 1.80)

1301. Κέμι- Χόνκα: Η Κέμι είναι ουραγός στην Φινλανδία, αλλά η αλλαγή προπονητή της έχει κάνει καλό και έχασε τα 2 τελευταία παιχνίδια της στις λεπτομέρειες. Από την άλλη, η Χόνκα έχασε εντός έδρας μετά από 2 χρόνια και αυτό ίσως την επηρεάσει στον ψυχολογικό τομέα. Από την άλλη, θα επιδιώξει το διπλό, για να βγάλει αντίδραση και παράλληλα να μείνει κοντά στις θέσεις της Ευρώπης. Αξίζει το γκολ-γκολ. (Betshop 1.81)

 Ταχύτητα στις συναλλαγές, και νόμιμο παιχνίδι με πολλές εκπλήξεις στο Μουντιάλ     
Επίσκεψη
 
 
ΚΩΔΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔ.ΑΠΟΤ.
1310Μάλμε- Έστερσουντ2-3 γκολ2.081-1
2814Βέλγιο- Αγγλίαοβερ1.802-0
1301Κέμι- Χόνκαγκολ-γκολ1.811-1
Συνολική απόδοση6.77

 

Γιάννης Γεωργακόπουλος