Παρί Σ.Ζ. – Μαρσέιγ : θέλει να ξεσπάσει η Παρί

Harrinio Προγνωστικά Γαλλίας Προγνωστικά Στοιχήματος Ταμεία
Ligue1

Παρί Σ.Ζ. – Μαρσέιγ : ο αποκλεισμός από το Champions League έχει φέρει αναστάτωση στην Παρί, καθώς βλέπει ότι για μία ακόμη χρονιά με μεγάλες επενδύσεις δεν καταφέρνει να περάσει ούτε καν στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Το αποψινό παιχνίδι είναι ιδανικό για κάποιου είδους ξέσμασμα, μιας και φυσικά δεν τίθεται κάποιο βαθμολογικό θέμα αφού το πρωτάθλημα έχει καθαρίσει εδώ και καιρό.

Η Μαρσέιγ βέβαια έχει στόχο την είσοδο στην πρώτη τριάδα που δίνει εισιτήριο για το Champions League και θα το παλέψει μέχρι τέλους. Η πρόκληση απόψε είναι μεγάλη μιας και οι Παριζιάνοι έχουν εντός 14 στις 14 νίκες και θα ήθελαν να είναι η πρώτη ομάδα που θα πάρει βαθμό ή βαθμούς στο Παρκ ντε Πρενς.

Το ματς αξίζει να παιχτεί μόνο σε στοίχημα για γκολ μιας και αναμένεται μια ανοιχτή αναμέτρηση χωρίς πολλές σκοπιμότητες, με κίνητρο το θέαμα και φυσικά τα γκολ. Θα χρειαστεί να πάμε με το Over 3,5 προκειμένου να πάρουμε τις επιθυμητές τιμές, όμως πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα συμβάλλουν ώστε να επιβεβαιώσουν το σημείο.

 

ΜΟΝΟ 17-03-19

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΠΑΡΙ Σ.Ζ. – ΜΑΡΣΕΪΓOVER 3,52,023-1

 

ΤΡΙΑΔΑ 17-03-19

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΕΒΕΡΤΟΝ – ΤΣΕΛΣΙ21,872-0
ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΣΕΒΙΛΛΗOVER1,750-1
ΒΕΝΤΣΙΣΕΛ – ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ21,800-1
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ5,89stoiximan

Harrinio