Πορτογαλία – Ισπανία : μοιρασμένα τα προγνωστικά

Harrinio Προγνωστικά Στοιχήματος Ταμεία
mundial-prognostika

Πορτογαλία – Ισπανία : το μεγάλο παιχνίδι για τον 2ο όμιλο διεξάγεται ήδη από την 1η αγωνιστική, και φυσικά και οι δύο ομάδες δε θέλουν να ξεκινήσουν με ήττα στη διοργάνωση. Η Πορτογαλία έδειξε στα φιλικά ότι είναι έτοιμη για την πρεμιέρα, και θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει απόψε την Ισπανία και εν συνεχεία να διαχειριστεί την υπέρ της κατάσταση. Λογικά θα δώσει μπάλα και χώρο στον αντίπαλο και θα προσπαθήσει να ”χτυπήσει” με κάποια κόντρα ή κάποια στημένη φάση.

Η Ισπανία αναστατώθηκε με την αλλαγή προπονητή και μένει να δούμε πως θα ανταποκριθούν οι παίχτες στην πίεση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα. Σαφώς και διαθέτει έμπειρους παίχτες που γνωρίζουν από τέτοιες καταστάσεις, όμως σχεδόν ποτέ τα αποδυτήρια των Ισπανών δεν ήταν ήρεμα και η κόντρα ανάμεσα σε Καταλανούς και Καστιγιάνους καλά κρατεί. Πάντως η ποιότητα για μία ακόμη φορά ”ξεχειλίζει” στην Ισπανική ομάδα και στόχος γι’ απόψε είναι φυσικά η νίκη που λογικά θα σημάνει και την πρώτη θέση στον όμιλο.  

Πάντως τα προγνωστικά είναι μοιρασμένα και πρώτο σημείο για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η ισοπαλία, αποτέλεσμα που ουσιαστικά δε θα χαλάσει κανέναν από τους δύο. Επειδή μας το επιτρέπουν οι αποδόσεις μπορούμε να πάρουμε τη διπλή ευκαιρία στο 1Χ, με τη σκέψη ότι οι Πορτογάλοι μπορούν να εκμεταλλευτούν την αναστάτωση των Ισπανών και να φτάσουν εκείνοι στο πολυπόθητο τρίποντο.

 

ΜΟΝΟ 15-06-18

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ1,753-3

Harrinio