Πορτογαλία – Μαρόκο : δεν αστειεύονται οι Πορτογάλοι

Harrinio Προγνωστικά Στοιχήματος
mundial-prognostika

Πορτογαλία – Μαρόκο : η Πορτογαλία ήταν εντυπωσιακή κόντρα στην Ισπανία αιφνιδιάζοντας 2 φορές μάλιστα τους ”φούριας ρόχας” με ισάριθμα γκολ του Ρονάλντο. Πάντως η ποιότητα των Ισπανών έφερε το ματς τούμπα και χρειάστηκε ακόμη ένα γκολ του Ρονάλντο στο τέλος για να πάρει την ισοπαλία. Απόψε βέβαια κόντρα στο μέτριο Μαρόκο έχει την ευκαιρία να πάρει την πρώτη της νίκη που θα τη φέρει σε τροχιά πρόκρισης, μιας και σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα μπλέξουν αφού το Ιράν κατάφερε και κέρδισε την αφρικάνικη ομάδα.

Το Μαρόκο πράγματι απογοήτευσε κόντρα στο Ιράν, μιας και σε ένα κάκιστο παιχνίδι δεν κατάφερε παρά να κάνει 1-2 καλές ενέργειες και τελικά με αυτογκόλ στο τέλος να χαρίσει τη νίκη στους αντιπάλους. Με ήττα απόψε αποχαιρετά τη διοργάνωση, οπότε πρώτο μέλημά του είναι να μη χάσει και εν συνεχεία να μας δείξει πράγματα που δεν κατάφερε την 1η αγωνιστική.  

Στοιχηματικά είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με τα γκολ, παρόλο που η νίκη της Πορτογαλίας δεν προσφέρεται και σε τόσο άσχημες τιμές. Η άμυνα των Πορτογάλων όπως είδαμε είναι γερασμένη και φαντάζει δύσκολο να κρατήσει το μηδέν ακόμη και απέναντι στο Μαρόκο. Το Over προσφέρεται σε αρκετά καλές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

 

ΜΟΝΟ 20-06-18

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.ΒΟΟΚ
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΜΑΡΟΚΟOVER2.17 

Harrinio