Ρόμα – Σαχτάρ : πιο κοντά στην πρόκριση η Σαχτάρ

Harrinio Προγνωστικά Στοιχήματος
stoixima champions league

Ρόμα – Σαχτάρ : η Σαχτάρ με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε και πήρε τη νίκη με 2-1 στον πρώτο αγώνα και πλέον είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι ομάδες θα λέγαμε μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο στην Ουκρανία, με τη Ρόμα να είναι ανώτερη στο πρώτο και τη Σαχτάρ να είναι επιβλητική στο δεύτερο, με το σκορ να μπορούσε να πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Η Ρόμα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να ασκήσει πίεση στον αντίπαλο προκειμένου να πετύχει σχετικά γρήγορα ένα γκολ που θα της δίνει την πρόκριση. Από την μεριά τους οι παίχτες της Σαχτάρ θα προσπαθήσουν να πάρουν την κατοχή της μπάλας και να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα, ώστε να μην αφήσουν το ματς να πάει στον ενθουσιασμό αλλά να κυριαρχήσει η τακτική.

Η Σαχτάρ είναι πιο κοντά στην πρόκριση αφού μας έδειξε στο πρώτο ματς ότι σε γενικές γραμμές είναι καλύτερη από τη Ρόμα και ότι δείχνει να ξαναβρίσκεται σε καλό αγωνιστικό ρυθμό μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος στην Ουκρανία. Στοιχηματικά είναι προτιμότερο να πάμε με τη διπλή ευκαιρία στο Χ2, μιας και δε νομίζω ότι οι Ρωμαίοι θα καταφέρουν να φύγουν νικητές απο τη συγκεκριμένη μονομαχία. Οι αποδόσεις για το σημείο βρίσκονται σε καλές τιμές και με αυτή τη διπλή ευκαιρία θα πάω σήμερα.

 

ΜΟΝΟ 13-03-17

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.
 ΡΟΜΑ – ΣΑΧΤΑΡΧ22,30 

Harrinio