Ρωσία – Κροατία : με ψυχολογία στα ύψη οι ”οικοδεσπότες”

Harrinio Προγνωστικά Στοιχήματος Ταμεία
mundial-prognostika

Ρωσία – Κροατία : οι γηπεδούχοι Ρώσοι έκαναν τη μεγάλη έκπληξη και απέκλεισαν την Ισπανία στον προηγούμενο γύρο και βέβαια η ψυχολογία των παιχτών αλλά και της χώρας γενικότερα βρίσκεται στα ύψη. Πλέον υπάρχουν μόνο ευρωπαϊκές ομάδες στη διοργάνωση και αυτό δίνει την πεποίθηση σε όλες ότι μπορεί να καταφέρουν να σηκώσουν το πολυπόθητο τρόπαιο. Η Ρωσία μας έχει αποδείξει ότι δεν παρατάει κανένα παιχνίδι ανεξαρτήτου εξέλιξης, και με πείσμα και πάθος θα προσπαθήσει να ξεπεράσει απόψε το εμπόδιο της Κροατίας.

Οι Κροάτες ενώ είχαν δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες στα παιχνίδια του ομίλου, απογοήτευσαν κόντρα στη Δανία και λίγο έλλειψε να αποκλειστούν στα πέναλτυ. Η πίεση ήταν πολύ μεγάλη και για τις δύο ομάδες και σε μια σειρά με πολύ κακές εκτελέσεις εκατέρωθεν, κατάφεραν τελικά εκείνοι να βρεθούν στα προημιτελικά. Δεν υπάρχει κάποιο μεγαθήριο στη δεξιά πλευρά του ταμπλό, οπότε είναι λογικό να κάνουν όνειρα τελικού γιατί όχι και τίτλου.

Το ματς πάντως είναι αμφίρροπο και λογικό είναι ως πρώτο αποτελέσμα να σκεφτόμαστε την ισοπαλία, ανάμεσα σε δύο αντιπάλους εξάλλου που στην προηγούμενη φάση έφτασαν μέχρι τα πέναλτυ. Επειδή μας το επιτρέπουν οριακά οι αποδόσεις μπορούμε να πάμε με τη Διπλή Ευκαιρία στο 1Χ, παίρνοντας έτσι και την πιθανότητα να κερδίσουν οι ”οικοδεσπότες” Ρώσοι στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

 

ΜΟΝΟ 07-07-18

ΟΜΑΔΕΣΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΑΠΟΤ.ΒΟΟΚ
ΡΩΣΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ1,73 

Harrinio