Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου Προγνωστικά 26-05-2020

Δημοσιεύθηκε:
25 Μαΐου 2020
Κατηγορία:

Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου Προγνωστικά Γερμανία Bundesliga βαθμολογία, φόρμα ομάδων, Η2Η, αποδόσεις σημείων, προϊστορία. Ανάλυση αγώνα από την ομάδα του bet-on-arme

Αυτό είναι το κλασικό της Γερμανίας. Η Ντόρτμουντ έχει 57 βαθμούς και η Μπάγερν έχει 61, οπότε ακόμα και με ήττα οι Βαυαροί θα κρατήσουν την 1η θέση στην βαθμολογία.

Αναλύσεις και στατιστικά στοιχεία σε τέτοια παιχνίδια συνήθως δεν ισχύουν. Η Ντόρτμουντ έχει μια και μόνο ευκαιρία να πλησιάσει την Μπάγερν στον έναν βαθμό και είναι αυτή σήμερα. Αν κερδίσει αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάρει το πρωτάθλημα, αλλά θα αναπτερώσει τις ελπίδες της και όπως όλοι γνωρίζουμε η “ελπίδα” πεθαίνει πάντα τελευταία. Αν χάσει όχι μόνο θα πρέπει να αποχαιρετήσει οριστικά την ιδέα του πρωταθλήματος, υπάρχει η πιθανότητα να χάσει ακόμα και την 2η θέση από την Λειψία.

Φέτος η Ντόρτμουντ υποδέχθηκε στην έδρα της την Μπάγερν για το Super Cup και την κέρδισε με σκορ 2-0. Πιστεύω ότι έχει την δυνατότητα να επαναλάβει αυτή την νίκη. 

Εκτίμηση : 1Χ – 1,93 Betshop

 

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.