Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Γκλάντμπαχ-Ουνιόν Προγνωστικά 31-05-2020

Δημοσιεύθηκε:
30 Μαΐου 2020
Κατηγορία:

Γκλάντμπαχ – Ουνιόν Προγνωστικά Στοιχήματος Γερμανία Bundesliga βαθμολογία, φόρμα ομάδων, Η2Η, αποδόσεις σημείων, προϊστορία. Ανάλυση – στατιστικά αγώνα από την ομάδα του bet-on-arme.

Καμία από τις δυο δεν έχει μπει όπως θα ήθελε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η Γκλάντμπαχ ξεκινήσε με 1 νίκη αλλά τα επόμενα δυο παιχνίδια ήταν απογοητευτικά τόσο από πλευρά αποτελεσμάτων όσο και από πλευρά θεάματος.

Πλέον τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται σοβαρά για τους γηπεδούχους, αφού αν συνεχίσουν τα κακά αποτελέσματα, θα πρέπει να αποχαιρετήσουν τις θέσεις του Champions League και να αρκεστούν σε θέσεις για το Europa League.

Μοναδικός στόχος της Ούνιον, είναι να πάρει λίγους βαθμούς ακόμα για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Θα της δοθεί η ευκαιρία να παλέψει για βαθμούς σε κάποιο άλλο παιχνίδι, γιατί σήμερα δεν νομίζω ότι θα πάρει κάτι θετικό

Εκτίμηση: 1 & Over 1,5 – 1,75 Betshop

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.