Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Φράιμπουργκ-Γκλάντμπαχ Προγνωστικά 05-06-2020

Δημοσιεύθηκε:
4 Ιουνίου 2020
Κατηγορία:

Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ Προγνωστικά Στοιχήματος Γερμανία Bundesliga βαθμολογία, φόρμα ομάδων, Η2Η, αποδόσεις σημείων, προϊστορία. Ανάλυση – στατιστικά αγώνα από την ομάδα του bet-on-arme.

Δεν είναι εύκολο παιχνίδι για αυτό και το “2” δεν παίζεται εύκολα ξερό. Ναι μεν η Φράιμπουργκ δεν έχει κερδίσει μετά την καραντίνα, δηλαδή από τότε που είχαμε επανέναρξη στην Μπουντεσλίγκα και γενικά βγάζει προβλήματα. Σκοράρει εύκολα και κάνει φάσεις, αλλά το μεγάλο θέμα το έχει στην άμυνα. Πάντως κυνηγάει ακόμα έξοδο στην Ευρώπη και σήμερα θέλει πάση-θυσία το τρίποντο.

Στην αντίπερα όχθη, η Γκλάντμπαχ έδειξε να πατάει γερά στα πόδια της και λύγισε εντός με 4-1 την Ουνιόν Βερολίνου. Είναι αρκετά αξιόπιστη στην μεσοεπιθετική γραμμή της και αν προηγηθεί στο Φράιμπουργκ δύσκολα θα έρθει τούμπα το ματς από τους γηπεδούχους. Δίνει μάχη για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και με “2” απόψε θα πλησιάσει πιο κοντά στον στόχο της.

 

Χ2 και οβερ 2.5 γκολ με 2,12 απόδοση στην bet365

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.