Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Σοσιεδάδ-Οσασούνα Προγνωστικά 14-06-2020

Δημοσιεύθηκε:
13 Ιουνίου 2020
Κατηγορία:

Σοσιεδάδ – Οσασούνα Προγνωστικά Στοιχήματος Ισπανία La Liga βαθμολογία, φόρμα ομάδων, Η2Η, αποδόσεις σημείων, προϊστορία. Ανάλυση και στατιστικά αγώνα από το bet-on-arme.com

Σοσιεδάδ – Οσασούνα : επανεκκίνηση και στην Ισπανία με Βάσκικο ντέρμπι, όπου βέβαια η Σοσιεδάδ έχει ισχυρό κίνητρο για τη νίκη μιας και διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις ένα εισιτήριο για το ερχόμενο Champions League. Ωστόσο είναι ένα ερώτημα σε ποια κατάσταση θα είναι οι παίχτες μετά τη διακοπή, μιας και θυμίζουμε η Σοσιεδάδ έπαιζε εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα προερχόμενη μάλιστα από 4 σερί εντός έδρας νίκες.

Η Οσασούνα ουσιαστικά μοιάζει να μην έχει ιδιαίτερους στόχους μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού δε φαίνεται να είναι σε θέση να διεκδικήσει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο ενώ ούτε και αντιμετωπίζει προβλήματα με σενάρια υποβιβασμού. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα παρουσιαστεί αδιάφορη, απλά με όλη αυτήν την κατάσταση και το να αγωνίζονται οι παίχτες χωρίς θεατές, το κίνητρο είναι ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας.

Το ματς έχει φαβορί τη Σοσιεδάδ, η οποία τέτοια παιχνίδια με Βάσκικες ομάδες όταν τα χρειάζεται ξέρει να τα παίρνει. Οι αποδόσεις του άσσου ωστόσο δεν είναι ικανοποιητικές και προτιμότερο είναι να ασχοληθούμε με τα γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η Σοσιεδάδ εξάλλου εντός έδρας σκοράρει συνήθως με μεγάλη άνεση και ασκεί πίεση στον αντίπαλο.

Over 2,5 με 1,85 απόδοση στον Stoiximan

 

Harrinio

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.