Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Άρης-Αεκ Προγνωστικά 24-06-2020

Δημοσιεύθηκε:
24 Ιουνίου 2020
Κατηγορία:

Άρης – ΑΕΚ Προγνωστικά Στοιχήματος Κύπελλο

Ελλάδα Κύπελλο βαθμολογία, φόρμα ομάδων, Η2Η, αποδόσεις σημείων, προϊστορία. Ανάλυση και στατιστικά αγώνα από το bet-on-arme.com

Επαναληπτικός αγώνας για τους ημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας. Στον πρώτο αγώνα η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 49′ και κέρδισε με σκορ 2-1.

Αν το παιχνίδι γινόταν με κόσμο θεωρώ ότι ο άσος θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Χωρίς κόσμο όμως το “Βικελίδης” δεν τρομάζει, γιαυτό και θα απορρίψω τον άσο. 

Οι 2 ομάδες συναντήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες, αλλά ο Άρης έβαζε τα γκολ, οπότε το 2-2 άφησε γλυκόπικρη γεύση και στις δυο ομάδες. 

Πιστεύω ότι δεν είναι πολύ πιθανό να δούμε για 2η συνεχόμενη φορά τόσο ανοιχτό παιχνίδι, αλλά επειδή ο Άρης θα τα δώσει όλα γιατί θέλει μόνο νίκη λέω να ποντάρω στα 2-3 γκολ, ένα σκορ το οποίο το φέρνουν πολύ συχνά στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και καλύπτει πολλά σενάρια για το τελικό σκορ που έχω στο μυαλό μου.

2-3 γκολ με 2,00 απόδοση στον Stoiximan

Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.