Στουτγκάρδη – Κολωνία : επειγόντως βαθμοί για τους φιλοξενούμενους

Harrinio Προγνωστικά Στοιχήματος
Bundesliga

Στουτγκάρδη – Κολωνία : 7 βαθμοί μέχρι στιγμής για τη Στουτγκάρδη στο πρωτάθλημα και όλοι εντός έδρας, όπου σε 3 αγώνες έχει 2 νίκες και μία ισοπαλία. Και όπως φαίνεται θα προσπαθήσει να στηριχτεί στην έδρα της προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, μιας και η επάνοδος στην Bundesliga δεν είναι απλό πράγμα για καμία ομάδα. Απόψε αντιμετωπίζει μια ομάδα που έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν και ασφαλώς το θετικό αποτέλεσμα είναι ο πρώτος στόχος για τους γηπεδούχους. 

Η Κολωνία είναι ουραγός μέχρι στιγμής στο βαθμολογικό πίνακα με έναν βαθμό και υπάρχει θέμα ψυχολογίας στην ομάδα, καθώς όσο δεν έρχεται η πρώτη νίκη τόσο βαραίνουν οι πλάτες του προπονητή και των ποδοσφαιριστών. Απόψε αντιμετωπίζει μία εκ των ομάδων που προβιβάστηκαν πέρυσι στην κατηγορία και σίγουρα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την εμπειρία της ώστε να πάρει την πρώτη της νίκη για τη φετινή σεζόν. Εκτός των άλλων υπάρχει και ευρωπαϊκό παιχνίδι την ερχόμενη εβδομάδα και απαιτείται απόλυτη συγκέντρωση από όλους.

Το ματς είναι αμφίρροπο και αυτό περισσότερο λόγω της κακής εικόνας της Κολωνίας στις πρώτες αυτές αγωνιστικές. Οι εντός έδρας επιδόσεις της Στουτγκάρδης της δίνουν έναν πόντο για τη νίκη, όμως οι φιλοξενούμενοι έχουν άμεση ανάγκη βαθμού ή βαθμών και αυτό κάνει την αναμέτρηση αρκετά δύσκολη σε πρόβλεψη. Πρώτο σημείο θα λέγαμε είναι η ισοπαλία και επειδή μας το επιτρέπουν οι αποδόσεις μπορούμε να πάρουμε την διπλή ευκαιρία στο Χ2, μιας και πάντα είναι προτιμότερη η επιλογή δύο σημείων από ένα. Οι αποδόσεις για το Χ2 βρίσκονται σε αποδεκτές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

 
ΜΟΝΟ 13-10-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΚΟΛΩΝΙΑ Χ2 1,87  

 

ΤΡΙΑΔΑ 13-10-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΛΥΩΝ – ΜΟΝΑΚΟ Χ2 1,75  
ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΛΕΒΑΝΤΕ G/G 2,00  
ΜΑΛΙΝ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 2 1,88  
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 6,58 stoiximan

Harrinio