Μπορεί να απουσιάσαμε για λίγες μέρες μετά τα Κύπελλα, όμως η στοιχηματική μας δραστηριότητα επιστρέφει με τα Προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025, όπου συμμετέχουν και παίκτες Ευρωλίγκα.
Από την πρώτη πράξη της πρεμιέρας των 8 ομίλων, θα πάμε μία βόλτα στην Ισπανία, η οποία υποδέχεται τη Λετονία και μπορεί από την 1η αγωνιστική κιόλας, να «αγκαλιάσει» την πρόκριση της και να γίνει τεράστιο φαβορί για την πρωτιά.
Οι «φούριας ρόχας» θα έχουν διαθέσιμο μετά από καιρό και τον Ρούμπιο και είναι καλύτερη ομάδα από τη Λετονία, η οποία πάντως έχει ποιότητα και παίζει εξαιρετικά γρήγορο μπάσκετ με υψηλό τέμπο.
Εμείς θα πάμε με το combo του απλού «άσου», αλλά σε συνδυασμό με το Over στους 161.5 πόντους, αφού η απόδοση είναι εξαιρετική, σε ένα ματς με δύο ομάδες που έχουν παρόμοια μπασκετική φιλοσοφία και πάνε ψηλά σε σκορ και ρυθμό τα παιχνίδια τους.