Η Άρσεναλ προέρχεται από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα που δεν ήρθε με καλό τρόπο. Χρειάστηκε το VAR, χρειάστηκε μια γενικότερη αναστάτωση. Μέχρι και ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία εξέδωσαν οι γηπεδούχοι.
Απόψε υποδέχονται την Σεβίλλη και θέλουν να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση. Οι Ισπανοί είναι σε κακό φεγγάρι στο πρωτάθλημα τους. Μετρούν πολλές ισοπαλίες τελευταία και αγνοούν τη νίκη.
Στην Ευρώπη έχουν δύο ισοπαλίες σε τρία παιχνίδια και αν θέλουν Ευρωπαϊκή συνέχεια, πρέπει απόψε να βρουν σκορ. Θα δώσω το προβάδισμα στον άσσο, θεωρώ πως η Άρσεναλ θέλει να ξεσπάσει και δεν θα έχει πρόβλημα.
Σε αποδόσεις όμως, αρχίζει να μου κεντρίζει περισσότερο το G/G & Over 2,5, με την λογική ότι η Σεβίλλη θα βρει γκολ και η Άρσεναλ δεν θα αρκεστεί σε... επαγγελματική νίκη. Άλλωστε, τα παιχνίδια της ανοίγουν.