Από την μια έχουμε την ομάδα που δείχνει να έχει την πιο σταθερή πορεία στη διοργάνωση, κόντρα σε ένα εκ των φαβορί που έχει φτάσει στα ημιτελικά χωρίς να σκοράρει γκολ σε κανονική φάση.
Ισπανία εναντίον Γαλλίας λοιπόν, ή αλλιώς η καλύτερη επίθεση του τουρνουά εναντίον της καλύτερης άμυνας. Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές πια, καθώς μιλάμε για ένα παιχνίδι πριν τον μεγάλο τελικό.
Οι Ισπανοί είναι χάρμα ιδέσθαι με αυτά που κάνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ας χρειάστηκαν γκολ στο 119' για να αποκλείσουν την οικοδέσποινα Γερμανία. Θέλουν να επιστρέψουν 12 χρόνια μετά σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης.
Αντίθετα οι Γάλλοι ήταν εκεί και στο Μουντιάλ, δεν τα κατάφεραν, αλλά αν συνεχίσουν έτσι δε θα τα καταφέρουν ούτε εδώ. Ο Εμπαπέ είναι μια... ταχύτητα κάτω μετά τον τραυματισμό του στο πρόσωπο και η ομάδα του Ντεσάμπ... κοιτάει πρώτα τα νώτα της πίσω και μετά να δημιουργήσει.
Η εκτίμηση μας είναι ότι οι Ισπανοί θα παρασύρουν τους Γάλλους και παρότι η παράταση μοιάζει πιθανή, δύσκολα θα μείνει και αυτό το παιχνίδι των "τρικολόρ" χωρίς γκολ.
Οι τυπικά γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν και μερικά ζητήματα στην άμυνα λόγω καρτών (Λε Νορμάν, Καρβαχάλ), οπότε θα γίνουν διάφορες προσαρμογές. Από την αναμέτρηση θα κρατήσουμε το combo του 1Χ & G/G, σε απόδοση που αξίζει.