Βραδιά προκριματικών Champions League είναι η αποψινή, με τον ΑΠΟΕΛ να υποδέχεται την Σλόβαν Μπρατισλάβας (20:00).
Το προβάδισμα ανήκει στους φιλοξενούμενους, καθώς ένα 20λεπτο στο πρώτο παιχνίδι ήταν αυτό που τους έδωσε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Ένα αυτογκόλ του Πέτροβιτς στο 71' και ένα μακρινό σουτ του Μακ στο 90', ήταν αρκετά για τους Σλοβάκους.
Το σκορ δεν είναι σίγουρα δίκαιο για τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος απώλεσε φάσεις στο πρώτο ματς των δύο ομάδων. Σήμερα θα αλλάξει λίγο την προσέγγιση του και θα ψάξει μεγαλύτερα ρίσκα, αφού χρειάζεται τουλάχιστον δύο γκολ για στείλει το παιχνίδι στη παράταση.
Η Σλόβαν που είναι μια αρκετά έμπειρη ομάδα, απόψε παίζει κυριολεκτικά για τρία αποτελέσματα, καθώς προκρίνεται και με ήττα με 1-0. Οι Κύπριοι έχουν τον πρώτο λόγο στην έδρα τους για να πάρουν την πολύτιμη νίκη.
Ως συμπλήρωμα απόψε, θα κρατήσουμε τα Over 2,5 ομαδικά γκολ της Χάκεν, στην έδρα της Πάιντε, σε αναμέτρηση για το Conference League. Οι Σουηδοί επικράτησαν με 6-1 στο πρώτο παιχνίδι και σκόραραν όποτε ήθελαν. Η Πάιντε θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, αλλά η Χάκεν είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω. Μάλιστα ίσως είναι και ευκαιρία για αρκετούς παίκτες από το rotation της να... δείξουν πράγματα.