Καλημέρα στην όμορφη παρέα του Bet-on-arme! Την Πέμπτη δεν επιβεβαιώθηκε το G/G στο «Άνφιλντ», με τη Λίβερπουλ να κερδίζει 2-0 την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Βελγίου, Σεντ Γκιλουάζ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Μετά το χθεσινό ρεπό επιστρέφουμε με πρόταση από το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο, την Πρέμιερ Λιγκ, εκεί όπου αναμένουμε σημάδια αντίδρασης από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορεί να είναι από τις πιο αξιόπιστες ομάδες, ωστόσο δεν παύουν να διαθέτουν την απαιτούμενη επιθετική δυναμική για να κερδίσουν συλλόγους μετρίου αναστήματος, όπως είναι η Μπρέντφορντ.
Πέρα από τη διαφορά δυναμικότητας, οι «μέλισσες» συνεχίζουν να στερούνται τις υπηρεσίες 7 ποδοσφαιριστών, οι περισσότεροι εκ των οποίων αγωνίζονται στη μεσοαμυντική γραμμή, ενώ παραμένει δυσαναπλήρωτο το κενό στην επίθεση που έχει αφήσει ο περσινός πρώτος σκόρερ Άιβαν Τόνεϊ, ο οποίος συνεχίζει τιμωρημένος για παράνομο στοιχηματισμό.
Ταυτόχρονα, στη Γιουνάιτεντ αρχίζει να παίρνει μπρος ο επιθετικός Χόιλουντ, ενώ δυναμώνει με την επάνοδο του εξτρέμ Άντονι, που ίσως ξεκινήσει σήμερα. Θεωρούμε το σύνολο του Τεν Χαχ δύσκολα θα γκελάρει για 3ο διαδοχικό ματς στο «Ολντ Τράφορντ», οπότε πάμε στον άσο συνδυαστικά με το Over 1,5.